Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
oddhellefossmobig
På bildet: Brannsjef Odd Hellefossmo oppfordrer salangsværingene til å være forsiktig med levende lys i desember. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Oppfordring fra brannsjefen:

- Vær brannbevisst!

Juletiden nærmer seg, og faren for boligbranner er størst i desember måned. Tradisjonen tro kommer brannsjefen i Salangen med råd til sikkerhet.Desember er den måneden i året der det oppstår flest boligbranner over hele landet. Brannsjefen i Salangen, Odd Hellefossmo ønsker ikke at Salangen skal være en av kommunene der det kan oppstå branner. Derfor kommer han nå med noen gode tips og råd i forbindelse med brannsikkerhet i hus og hjem. - Vi oppfordrer folk til blant annet å være påpasselig med levende lys, sjekke røykvarslerne med batteriet, og ikke la åpne lys være for nært gardiner eller bordduker samt ha slokkeutstyret i huset i orden, forteller brannsjef Hellefossmo.


Vær påpasselig
Hellefossmo håper at man slipper utrykkninger med brannmannskaper i advent- og juletiden. - Det er en større risiko nå, enn tidligere i året når det gjelder brann, understreker brannsjefen. Han oppfordrer folk til å ta kontakt dersom de lurer på ting når det gjelder brannsikkerhet.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn