For et års tid siden ble Astafjord Bygdebok, Nøkkelbind 2 lagt ut på salg derav cirka 20 sett med 4 bøker i hvert sett ble solgt. Nå melder Geir Arne Ekman ved Ibestad Frivilligsentral på deres Facebooksider at de nå prøver å selge flere, siden de enda har mange sett på lager. – Vi prøver å selge mer ut hvis det er interesse for det. Det er slektsbind av bygdebokarbeidet gjort av Tore Meyer i Gratangen, og hele astafjordområdet, inklusivt Bardu er med i slektsbindet, forklarer Geir Arne til nettavisen.

Direkte til frivilligsentralen
For å bestille et sett kan man ta kontakt med Ibestad Frivilligsentral enten på telefon eller e-post, og Geir Arne Ekman deler med nettavisen at de har en egen avtale mellom Ibestad kommune og frivilligsentralen der inntekten av salget går direkte til sentralen. –  Vi kan disponere pengene som kommer inn selv, men det er alltid til god hjelp, avslutter Geir Arne Ekman til nettavisen.


Ønsker du å kjøpe et sett kan du ta kontakt med Ibestad Frivilligsentral på tlf. 976 37 009 eller e-post: ibestad.frivilligsentral@gmail.com. Sentralen kan også nås på sine Facebooksider.