Endelig har helga som alle turninteresseriserte i området har gått å ventet på. Årets barnekretsturnstevne finner sted i år i Salangshallen i Salangen. Billettene til oppvisningen søndag var utsolgt i god tid før helga. Leder for SIF-Turn, Isabel Sørensen forteller til nettavisen at hun har litt sommerfugler i magen, men er samtidig veldig glad for at helga som de i så lang tid har forberedt seg til, endelig har kommet. – Det vil nok også begynne å komme en del gjester allerede fredag ettermiddag, og jeg håper at næringslivet vil merke dette, sier Sørensen.


Kafé på vgs-kantina
Oppvisningen begynner klokken 12:30 på søndag og lørdagen vil i hovedsak gå med til defilering og siste finpuss på teknikkene. Ettersom det ikke er flere billetter igjen vil det være kafé inne i kantina på Sjøvegan videregående skole, så hit kan folk komme for å ta ettermiddagskaffen å følge med på turnstevnet.

defileringsentrumforside.jpg
Lørdag blir det defilering i sentrum når barnekretsturnstevnet offisielt starter. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN


Defilering i sentrum
I forbindelse med stevnet vil det foregå en defilering på lørdag formiddag, og da vil veien igjennom Sjøvegan-sentrum være stengt i omlag en time mellom klokken 12:30 og 13:30. Defileringstoget skal gå fra nedsiden av kulturhuset og opp via videregående skolen, deretter følge Fylkesvei 84 ned til Narvesen hvor de tar av inn Strandveien. Utenfor Rema 1000 vil det bli litt oppstilling, og musikkforeningen vil også følge med i toget. SIF Turn oppfordrer alle til å komme å se på defileringen og ta gjerne med flagg.