Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

300 mennesker på familiedag

De 300 personene som hadde funnet veien til Polar Zoo i går søndag på familiedagen virket å kose seg godt på førjulsarrangementet. Ungene storkoste seg med skooterkjøring og hesteridning. Nissene ved inngangen delte ut gaver til alle barna.


Parkvandringen og foringen av dyra i parken var godt mottatt til tross for østavind som ”bet” godt i kinna til publikum.
Jon Kristian Gaare Blix underholdt ungene i teltet med å lage ”rosa” vulkaner, sammen med en rekke andre ”tekniske eksperimenter” fikk han latter og engasjement frem hos alle ungene.


Dramatisk kamp
Nord Norsk Mester i Mamma & Pappabæring ble en dramatisk kamp mellom flere. Etter ”dødt løp” i finalen måtte det ekstrafinale til for å avgjøre mestertittelen. Etter hvert kunne Erik Bones og Eirin Foshaug fra Salangsdalen i Bardu kåres som Nord Norsk Mester i Mamma & Pappabæring.
Vi gratulerer vinnerne med en tur om bord i hurtigruten fra Harstad – Trondheim tur/retur.


På øvrige konkurranser og trekning av premier på inngangsbilletter fikk arrangørene følgende vinnere:
• Årskort Polar Zoo + 1 middag for inntil 4 personer
Barbro Bjørnsen, Bardu
• Halti barnesovepose
Ole Eivind Johansen, ”fornøyd vinner fra Narvik”.
• Middag for 2 personer på Bardu Hotell
Markus Andreassen fra Narvik
• Middag for 2 personer på Bardu Hotell
Solfrid Frantzen fra Tromsø

Arrangørene Polar Zoo og Villmarkstur er så langt godt fornøyd med arrangementet. De skal nå evaluere arrangementet i detaljer, men lover allerede nå at familiedagen i Polar Zoo blir arrangert i 2008 også.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn