43 bøssebærere sørget for å få inn pengene til årets tv-aksjon fra Salangen. Hele kommunen skulle i løpet av søndagsettermiddag fått besøk av en bøssebærer. Også institusjonene i kommunen som bo- og eldresenter og Lamo Ungdomssenter ble besøkt.


Aksjonskomite
Tellekomiteen for årets TV-aksjon kunne ved 19-tiden søndag kveld konstatere at Salangen har gitt et god slump med penger også til årets aksjon. Hele 62.1624 kroner hadde kommet inn. - Resultatet ser ut til å være tilnærmet det samme som i fjor på bøssene. Vi har ikke oversikt over Vipps i kveld, sier aksjonsleder Tonje Gundersen til nettavisen ved 19.30-tiden søndag.

bosseaksjonen2019big2.jpg
Amalie Antonsen fra Lavangen gikk sammens med Tonje Østvik og datteren Sara under årets tv-aksjon. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Stiller velvillig opp
Amalie Antonsen fra Lavangen og Christine Antonsen fra Salangen stilte i år opp for TV-aksjonen på vegne av årets "Sjøvegan-russen" ved Sjøvegan videregående skole. - Eg synes det er viktig at vi i russen vises og gjør det vi kan for å bidra til dette viktige temaet som årets aksjon representerer. Jeg synes det er greit å sette av denne tiden på en søndag i oktober for en slik god sak. Temaet i år brenner jeg personlig sterkt for, sier en tydelig engasjert bøssebærer Amalie Antonsen før hun tar fatt på bøsseetappen mellom Melen og Skårvika i Salangen.  

Her er innsamlingsresultatet fra Ibestad og Lavangen:

Ibestad kommune - kroner 30.552,-
Lavangen kommune    -  kroner 48.020,-