Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
lav_skolekorps_ingress

Inviterer til inspirasjonsmøte:

TENNEVOLL: Lavangen skolemusikk inviterer alle folk til et inspirasjonsmøte den 25.april for å informere om korpsstevnet som skal arrangeres 21. til 23.juni, under Lavangsvekka.
Les mer
Gyngestolen_Harda_Forsaa_INGRESS

"Gyngestolen" er tilbake:

HAMNVIK: Se denne utgaven av "Gyngestolen" der ibestadværing Harda Forsaa forteller om sin barndom og oppvekst i Ibestad. Programvert er Johanne Eline Driveklepp.
Se programmet her
cover_nytt_menneske_i_norge_INGRESS_KHAMAL

Hør "Nytt Menneske i Norge" her:

SJØVEGAN: Følg med på podcasten der programvert Aleksander Walør blir kjent med en vel etablert innflytter til Norge. I denne utgaven blir vi kjent med Khamal Addawe og hans historie både før og etter han kom til Troms.
Hør radioprogrammet her
 
paaskequizenforside

Bryn deg litt på dette:

SJØVEGAN: Jostein Sagerup (bildet) er hele Salangens quiz-master og har i år laget påskequiz til Salangen-Nyheter. Vet du svarene Jostein leter etter, kan du vinne store pengesummer. Se første quiz skjærtorsdag kl. 14.00 her!
Se programmet kl. 14.00 her
00852_paaskequiz

Hvem ble vinneren av årets påskequiz?:

SJØVEGAN: Fasit på Musikk-quizen fra Salangen-Nyheter. Vi trakk en heldig vinner som får en påskjønning som kan komme godt med til påskekosen. Salangsværingen Tormod Nygaard ble den heldige vinneren, og kan hente sin premie hos nettavisen.
Se opptak av direktesendingen her
 
blaat_og_raatt_bakgaarden (2)

Lover allsangfaktor og topp stemning:

SJØVEGAN: Nylig ble det klart at Blått & Rått skal spille på årets Bakgården festival i Harstad. Det er også 20 år siden albumet Oppned traff butikkhyllene, og dette skal selvfølgelig markeres med bandets mange slagere.
Les mer
camping_i_paasken_ingress

Kommer årlig fra Harstad til Salangen:

ELVELUND: Harstadværingene Åse Berg og mannen Harald Berg har de siste ti årene feiret påsken nede på Elvelund camping. Her markerer de påsken med pynt og påsketradisjoner sammen med en fast gjeng på campingplassen.
Les mer
JONHENRIK_REPLIKKEN_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert, Jon Henrik Larsen hørt om Skånland sangkor sin konsert i Skånland kirke, flere ledige stillinger i Evenes kommune og Tjeldsund Kickboxing klubb som har arrangert dommerkurs.
Se opptaket av sendingen her
bobilcamp_stengt_ingress

Alternativer for bobilturister:

SJØVEGAN: På grunn av at marka begynner å bli veldig bløt blir det derfor stengt både på Elvelund og på Sjøvegan bobilcamp i påska, men det finnes alternativer for bobilturister som ønsker å besøke Sjøvegan i påska.
Les mer
brugdeisagfjordforside

Brugdekartlegging langs norske kysten:

SJØVEGAN: Har noen sett brugda i Sagfjorden i det siste?. Det er spørsmålet som Havforskningsinstituttet lurer på. Haien var tallrik, men er nå blitt et sjeldent syn.
Les mer
sjøpåske

Det er ikke alle som reiser til fjells:

SALANGSVERKET: Det er ikke alle som liker å dra til fjells i påska. Noen liker å bli hjemme og slappe av, mens andre tyr til andre måter å komme seg bort på. En av mulighetene som benyttes er hav og båtliv.
Les mer
 
paaskenkankommeforside

Godt forberedt for påskeutfarten:

SELJESKOG: Øverst i Seljeskog er nå parkeringsplassene ryddet for snø, og er klar til å ta i mot alle som ønsker å spenne skiene på beina i det flotte påskeværet som har blitt spådd.
Les mer
Paskesalget_Forside

En god uke for næringslivet:

SJØVEGAN: Næringslivet i Salangen kjenner at påsketiden har begynt. Folk nyter godt av påsketilbudene i Sjøvegan, alt fra bokser med brus til selvfølgelig gule dekorasjoner.
Les mer
 
isfiskesagfjordenforside

Politiet ba brannvesen om hjelp:

SJØVEGAN: Politiet fikk brannvesenet i Salangen til å rykke ut for å få brakt inn fire personer som ble observert langt ute på havisen på Sagfjorden. - Isen er ikke trygg, melder politiet på Twitter.
Les mer
paaskequiz-svar

Vinn påske-egg:

SJØVEGAN: Påsken er tid for å trimme hjernecellene, da er det på sin plass med en quiz, inspirert av en musikalsk helg har vi satt sammen 10 spørsmål om både lokal, nasjonal og international musikk. Onsdag 17. april klokken 12:00 trekker vi en heldig vinner som får et fylt påskeegg.
Delta du også i quizen her!
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS