Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Tor_lyngmo_og_tor_arne_INGRESS

God sommervær = god turistsesong:

ELVELUND/ÅBREKKA: Sommersesongen 2019 har begynt å tre av for å slippe høsten til. Med mange soldager og stabilt vær har det vært en fin flyt av besøkende på Elvelund Camping og Fjellkysten Gjestehus.
Les mer
RONALD_VAARSOMMER_INGRESS

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop, og Sjaman og Isogaisa-grunnlegger, Ronald Kvernmo (bildet) deler hvorfor et menneske født midt i mellom vår og sommer noen ganger kan være ekstra inspirerende, samtidig som litt forvirrende for sine medmennesker.
Se andre episode
trygg_skolevei_sjovegan_INGRESS2

Trygg trafikk for skolebarn:

SJØVEGAN: Neste uke er det skolestart, og i den forbindelse ber Trygg Trafikk huseierne klippe hekkene ved avkjørslene sine for å unngå farlige situasjoner i trafikken, så også i Salangen.
Les mer
skolebolig_sak_INGRESS2

Trenger du plass å bo?:

SJØVEGAN: Førstkommende mandag har Sjøvegan videregående skole første skoledag. Rektor, Kjell Arne Giske oppfordrer tilreisende elever som ønsker et sted å bo å ta kontakt med skolen for assistanse til å skaffe seg hybel.
Les mer
helgestart-hosten2019

Radio- og web-tv program:

SJØVEGAN: Programvert Jon Henrik Larsen hadde første sending av "Helgestart" etter en lang og god ferie. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
RONALD_VAAR_INGRESS

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop, og Sjaman og Isogaisa-grunnlegger, Ronald Kvernmo (bildet) skal hjelpe deg som er født på våren å skjønne hvorfor du er som du er i denne episoden om vårens plassering i det Arktiske Horoskop.
Se første episode
SALANGEN-NYHETER.COM

Hendelse søndag morgen:

SAGHAMNA: En mann i 30-årene er pågrepet av politiet mistenkt for å ha stjålet en bil og kjørt den i påvirket tilstand.
Les mer
turbaandforside

Turgåer i Salangen fant:

SJØVEGAN: Kjell Ole Myrvoll var forleden på tur fra Skavneskollen til Lifjellet. - Jeg og min turkompis, Svein Jakob Jæger fant denne hundelenken av merke "Buster". Ser veldig solid ut. Kan hentes hos meg, sier Myrvoll til nettavisen.
.
yngstemannskapforside

Ombord på MF "Ibestad"

HAMNVIK: I disse solrike sommerdager er det full aktivitet og trafikk på fergeforbindelsen mellom Sørrollnes og Stangnes. Men det passasjerene kanskje ikke vet er at ferga styres av et yngre mannskap på dette skiftet.
Les mer
Elvejazz_Inviterer_Forside

Årlig Elvejazz i Elvelund:

ELVELUND: Lørdag 3. august samler flere artister seg for å spille på Elvelund Camping til den såkalte Elvejazzen. Børge Ytterstad (på bildet) er klar for konserten og inviterer alle danseglade til elvebredden.
Les mer
FOTO:JON HENRIK LARSEN

Erika (20) bruker sommerferien til:

SJØVEGAN: Erika Hågensen (bildet) er fra Trondheim og lever i sommerferien ut sin store drøm, nemlig å være sirkusartist. Lørdag viste hun sine luftakrobatiske kunster når Cirkus Agora besøkte Salangen.
Se videoreportasje
SALANGEN-NYHETER.COM

Instagram- kjendis hoppet i fallskjerm:

ELVENES: Siden 12.juli har Midnight Sun Boggie pågått på Elvenes i Øvre Salangen. Mange mennesker har hoppet ut i fallskjerm over Salangen de siste ukene. En av dem er Instagram- kjendis Maria Sandberg (bildet) fra Evenskjer.
Se videoreportasje
skogbrannerforside

Salangen Brann og Redning:

SJØVEGAN: Midt i sommerferien går Salangen Brann og Redning ut og minner folk om bålforbundet som gjelder frem til 15.september.
Les mer
 
roemtesayerforside

Vegtrafikksentralen advarer:

SJØVEGAN: Vegtrafikksentralen advarer mot sau og rein som trekker ut i vegbanen og inn i tunneler for å kjøle seg ned i disse sommerdager.
Les mer
lokkertilfjellturforside

Det gode været i Salangen:

LØKSEBOTN: Det gode været nå i helga gjør at mange salangsværinger trekker ut i naturen, og gjerne høyt opp til fjells.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS