Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
soltorstesalangsvaeringforside

Sola melder sin ankomst:

SJØVEGAN: For "soltørste" salangsværinger er solgleden nærmere enn man tror. I mot slutten av uka og inn i neste uke er det ikke meldt om regn.
Les mer
mazhar_mathus_snart_INGRESS3

Midlertidig åpent i den nye fløya:

SJØVEGAN: Lydbildet på Mazhar Mathus har skiftet fra fresende kjøtt, til hamrende dunking. – Det har gått lang litt tid, men nå kan vi endelig se et resultat, stråler Mazhar Iqbal. De forventer å være ferdig innen 3 uker.
Les mer
tjeld_utstol_INGRESS

Bygd reir rett ved restauranten:

GARSNES: Like utenfor vinduet ved spisesalen på Garsnes Brygge kan du se rett på en tjeld-familie som har bygd reir. – I går klekket eggene, og folk som kommer innom synes det er veldig artig å se på «Tjeld Utstøl», sier Andreas Utstøl.
Les mer og se video
 
alge_eller_noe_annet_INGRESS

Ekkelt samling i fjæra:

KARAVIKA: I fjæra ved Karavika like utenfor Sjøvegan sentrum har det siden i går samlet seg noe gul-grønne striper som oppfattes av befolkningen som ekkelt. Heldigvis er det ikke så farlig som det kanskje ser ut.
Les mer
kunnskapspenger-forside

Kunnskapstrening IT:

SJØVEGAN: Lars Utstøl (bildet) og hans Kunnskapstrening IT har blitt tildelt 4,1.millioner kroner fra Sparebank1 Nord Norges samfunnsløftet. - Vi er utrolig takknemlig for den støtten, og anerkjennelsen det er, sier Utstøl til nettavisen.
Se videoreportasje
senja_2019_19_juni_INGRESS

Se møte i Fellesnemnda Senja 2020:

FINNSNES: Se opptak av direktesendingen fra det siste møtet i Fellesnemnda Senja 2020. I dette møtet ble blant annet høring og offentlig ettersyn av kommuneplanens samfunnsdel for Senja kommune 2020-2032 tatt opp.
Se videoreportasje
kantorstilling_lyses_snart_ut_ingress

Guds ord flyttes ut av kirkerommet:

SJØVEGAN: Sokneprest Grete Glemmestad invitere til friluftsgudstjeneste på Haugvang gård førstkommende søndag.
Les mer
seminar_MPOWER_INGRESS2

En helg på seminar:

SJØVEGAN/GRØNLAND: I helga var tre ungdommer fra Salangen og deltok på den tredje samling i lederkurset «Mpower» med Ung Drivkraft og Forandringshuset.
Les mer
sommeraktivitet2019_INGRESS3

Gratis sommeraktiviteter for barn:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Hesteridning, friluftsskole, gårdsbesøk, «ROCKNESS konsert», paintball, gokart, hip hop – listen med sommeraktiviteter for barn og unge er fylt til randen i år, og alt er gratis.
Les mer
4_salangen_skal_sreame_selv (3)

Flere kvalifiserte administrasjonssjefer:

SJØVEGAN: I gårdagens kommunestyremøte i Salangen ble ny administrasjonssjef diskutert. Enstemmig ble det vedtatt å gi et tilbud til Lars Øyvind Strøm. – Nå gjenstår kun forhandlingen, forklarer varaordfører, Terje Bertheussen (H).
Les mer
0vann_forside

Kokepåbud i Lavangen:

TENNEVOLL: Det er som kjent innført kokepåbud på vannet i Lavangen. I dag mandag er det tatt nye prøver av vannet på Tennevoll vannverk.
Les mer
 
benedictereiserforside

Vil hjelpe mennesker som trenger det:

SJØVEGAN: De to siste årene har Benedicte Aglen Løkse (20) jobbet med bistandsarbeid. Nå reiser hun til Lushoto i Tanzania.

Les mer
lavangsvekka_ingress

Lavangsvekka 2019:

TENNEVOLL: Programmet til Lavangsvekka 2019 er nå stort sett klar, og i år kan folk glede seg til nye arrangementer, samt flere konserter. – Ting begynner å se veldig bra ut, sier Christian Buschmann Ekeland.
Les mer
 
rockekafeforside

Rockekafe på Engenes:

ENGENES: I går lørdag formiddag hadde Andørja Rockeklubb rockekafe på Midnatsol Kro på Engenes. Det kom mange for å høre på de flinke ungdommene.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Salangens 4.divisjonslag:

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer i 4.divisjon spilte lørdag ettermiddag i mot Skarp på hjemmebane på Idrettsheia. Kampen ble avsluttet med poengdeling til begge lag.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS