Nilla Nielsen er en svensk sanger, låtskriver og musikkprodusent fra Helsingborg. Hun startet Gecko Music i 2004 og debuterte med albumet "Redemption Sky" mot slutten av samme år. Hennes egenproduserte album "Shellshocked" ble utgitt i 2008, og i 2010 utga Nilla 2 til, ambiente "Shadows" (i januar) og "Higher Ground" (i juni). Hennes siste plate "Så Nära" ble utgitt i 2012. Nå kommer hun til Salangen og Sjøvegan.


Gode tilbakemeldinger
Fredag 6.september spiller Nilla Nielsen, Ronald Alertsen og Knut Amundsen live på Sørreisa Hotell, og lørdag 7.september spiller de live på Lundbrygga Pub på Sjøvegan. Nielsen har fått gode tilbakemeldinger og anmeldelser på alt hun har levert. - Hun er en bra liveartist med positiv utstråling og en sterk nerve som berører publikum, sier Ronald Alertsen til nettavisen. Han forteller videre at det ikke er første gang Nilla Nielsen har spilt i Norge. Sist gang opptrådte hun sammen med Blått & Rått og Janne Bark på Rockefeller Music Hall i Oslo i 2012.


Godt kjent
Bassisten Alertsen kjenner Nielsen godt fra før av. - Jeg spiller faktisk bass på noen av låtene hennes på "Så Nära", foteller han. Nillas musikk er inspirert av U2, Tracy Chapman, Alanis Morissette og Bob Dylan. Konserten på Lundbrygga starter 22.30, og Ronald gleder seg til helgas spillejobber. - Jeg håper på fullt hus begge plassene. Nielsen er en allsidig og dyktig artist som det er verdt å få med seg, avslutter han.