Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
andorja_freeride_ingress

Fart og spenning i fjellsia:

IBESTAD: Sola står høyt på himmelen og de snødekte fjellene på Andørja og Rolla ligger forlokkende å bader seg i finværet. Til helga blir det fart og spenning i Ibestad sine fjellsider når årets runde av Andørja Freeride går av stabelen.
Les mer
Skirenn_Sorsia_INGRESS

Sørsia Bygdelag arrangerer skirenn:

LABERG: Sørsia Bygdelag inviterer i tradisjon tro til skirenn på Laberg. Det blir skiløp med små premieutdelinger, i tillegg til kafé, loddsalg og forhåpentligvis tidlig påskevær.
Se videoreportasje:
Arctic_ice_isklatring (3)

Arctic Ice Festival 2019:

SOLØY: Torsdag den 14. mars sparkes for alvor Arctic Ice Ferstival 2019 i gang. Is-klatrer proff Matthias Scherer er allerede ankommet Lavangen og daglig leder, Tor Lyngmo er i full gang med forberedelsene.
Les mer
 
reistadlopet_flere_lopere_ingress2

En erstatning for Salangstrimmen:

SETERMOEN: Det er mange som hadde forvente å kunne delta på årets Salangstrimmen, men slik ble det ikke i og med at det dessverre ble avlyst i år. Men som en god erstatning for alle som har lyst til å gå løp, så står Reistadløpet klar med skikonkurranse.
Les mer
sif_turn_karneval_ingress

SIF-turns fargerike tradisjon:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde SIF-turn sitt årlige karnevalsturn. Det levde i hallen av akrobatiske barn og unge i fargerike kostymer, og beviser at turnmiljøet i Salangen er sterkt. Etter karnevalet var det klart for årsmøte.
Les mer
 
salangstrimmen_avlyses_INGRESS

Står i fare for å bli avlyst:

SJØVEGAN: Salangstrimmen har vært arrangert nærmest hvert år siden 1976, og i år er det 40-årsjubileum for det 23 kilometer lange skirennet som går fra Seljeskog til Øvre Salangen. Dessverre står årets utgave av skirennet i fare for å bli avlyst.
Les mer
onsdagsrennet (2)

Ny sesong onsdagsrenn:

SELJESKOG/ØVRE-SALANGEN: Nå starter igjen en ny sesong med onsdagsrennet i Salangen. Første runde blir 20. februar og nytt av året er at det er nå er mulig å melde seg på rennet gjennom digitale tjenester.
Les mer
paintball_ingerss

Lavangen paintballklubb i full rigging:

TENNEVOLL: Nå er Svein-Ketil Olsen og resten av paintballklubben i full rigging før atter en helg med fart og spenning i Lauvhallen. Lørdag blir det fult kjør for de eldre, mens søndag kan også de helt ned i 6 år være med å spille.

Les mer
isabell_Turn_ingerss

Salangens tur til å arrangere BKTS:

SJØVEGAN: SIF-turn skal i år arrangere barnekretsturnstevne og i den forbindelse søker de nå etter både sponsorer og frivillige til å være med å gi de omlag tusen turnerne som er forventet en best mulig opplevelse.
Les mer
airtrack

Andørja Sportsklubb utvider:

HAMNVIK: Andørja Sportsklubb har nå investert i AirTrack til sin turngruppe, og leder Eidar Tøllefsen forteller at den har blitt svært godt mottatt av deres turngruppe som består av en gjeng på omlag 25 unge og akrobatiske ibestadværinger.
Les mer
skispor_yttergård_ingress

En sprek tradisjon i Ytterbygda:

MAGESÅS: I ytterbygda har Vidar Alertsen også i år kjørt opp skiløype på den store sletta mellom Magisås, Tofta og Medby. Han har allerede vært å prøvd den og kan bekrefte at sporet og føret er svært godt for tiden.
Les mer
 
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet fått 4,5 millioner i midler:

SETERMOEN: Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand.
Les mer
start_soneren (2)

SIF Ski inviterer den 12. januar:

SJØVEGAN: Førstkommende lørdag 12.januar er det klart for årets første sonerenn som finner sted på Seljeskog skistadion. Her blir det oppstart 10:30 for de minste, og klokken 11:00 går startskuddet for de 8 år og opp.
Les mer
 
turn_vvaaroppvisning_ingress

Turn-lederen tror det blir et artig år:

SJØVEGAN: I neste uke starter SIF Turn opp igjen etter juleferien, og ettersom de åpner for inntak av nye medlemmer to ganger i året så har man nå i løpet av januar mulighet til å melde seg på.
Les mer
IMG_0019 copy

SIF Friidrett i Salangshallen:

SJØVEGAN: Onsdag kveld inviterte SIF Friidrett til stevne i Salangshallen. Treningsleder Hans-Erik Børve forteller til nettavisen at han er fornøyd med både oppmøte og engasjementet. I løpet av kvelden ble det holdt en rekke aktiviteter.
Se videoreportasje:
 
skiloype_sandbergan (1)

Nå er skiløypa tråkket:

SANDBERGAN: Salangen IF Trim har nå kjørt opp skispor fra Sandbergan og over til Snauhågen i Salangen. Medlem av anleggsutvalget til styret i Salangen IF, Jarle Adolfsen har allerede prøvd løypa, og kan fortelle at den er fullt gående til tross for litt lite snø.
Les mer
0000048102_FJELLKYSTEN_ISKLATRING (1)

Fjellkysten inviterer til gathering:

SOLØY: Fra 1. til 10. mars i 2019 skal Fjellkysten arrangere en gathering for isklatrere verden over. Daglig leder Tor Lyngmo opplyser til nettavisen at de har en god del internasjonale kontakter som skal markedsføre arrangementet.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS