Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Arctic_ice_isklatring (3)

Arctic Ice Festival 2019:

SOLØY: Torsdag den 14. mars sparkes for alvor Arctic Ice Ferstival 2019 i gang. Is-klatrer proff Matthias Scherer er allerede ankommet Lavangen og daglig leder, Tor Lyngmo er i full gang med forberedelsene.
Les mer
pensjonisttreff

Refleks er viktig i mørketiden:

SJØVEGAN: Mange fornøyde kunder fant seg både sko og annet treningsutstyr, når Sport1 Sjøvegan arrangerte pensjonisttreff etter stengetid torsdag. Det er stor helsegevinst for eldre hvis de finner motivasjon for å komme seg ut. Det var alle kundene enig i.
Les mer
lekeapparater_u4_ingress

Gladnyhet for de spreke:

STRANDPARKEN: Nå er arbeidet påbegynt med å sette opp aktivitetsutstyr nede i Strandparken, tidligere U4-området. Hit kommer det mange spennende apparater fremover.
Les mer
004_breddeidrettsskole_andreas_seipajarvi_ingerss

Elevene instruerer barna:

SJØVEGAN: Torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne på Salangshallen. Dette er et tilbud for barn som går i første til fjerde klasse og er del av utdanningen for breddeidrettselevene på Sjøvegan videregående skole.
Les mer
000_tor_ove_talseth_sif_ski (2)

– Vi er et bredde- og lavterskel tilbud:

SJØVEGAN: Fredag 12. oktober blir det oppstartssamling for SIF Ski ved Idrettshallen med intervall for de eldste og lekeaktiviteter for de yngste. – Vi ønsker å være et bredde og lavterskeltilbud, og ønsker masse nye utøvere, sier leder i SIF-ski.
Les mer
Jentefotballens_dag_ingress

Feiret første gang i 2017:

SJØVEGAN: Etter en god sesong med både seiere og tap, er Salangens jentelag ferdig med alle kampene. 14. oktober blir det treningskamp på Idrettsheia, hvor også Medkila sitt jentelag og 1. divisjons Damelag skal spille treningskamp mot damelaget til Varden.
Les mer
billopene2018forside

NMK Bardu:

SETERMOEN: I år er det NMK Bardu sin tur til å arrangere finaleløp i mesterskap nord. Dette blir da det tredje store arrangementet i år. For å kunne kvalifisere seg der må man ha kjørt minimum tre kvalifiseringsløp i Nord- Norge.
Les mer
 
9-0_mot_HAMNA_ingress

Salangsjentene fortsetter suksessen:

IDRETTSHEIA: Søndag var det 3. divisjon damer som spilte på Idrettsheia. SIF møtte tromsølaget Hamna. Sist disse lagene møttes endte det med tap for Salangen, men salangsjentene er i toppform og stillingen endte 9 - 0.
Les mer
18_mye_skyrt_til_SIF_IDRETTSHEIA_CUP_INGRESS

Fått mye skryt for god organisering:

IDRETTSHEIA: Salangen IF har fått mye skryt for Idrettsheia-cup 2018 som var lørdag 1. september. Leder av SIF Fotball og arrangementsleder for Idrettsheia Cup, Stian Eggen sier at med det flotte været som var ble det lett å arrangere.
Les mer
1_sep_idrettshiea_CUP_INGRESS

Idrettsheia-cup 2018:

IDRETTSHEIA: I dag, lørdag 1. september var det mye fotballglede under Idrettsheia-cup 2018. Unge fotballspillere fra hele regionen var samlet for å være med å delta på denne fotballturneringen som varer kun en dag.
Les mer
2_september_damekamp_idrettsheia_veslemoy_else_ingress

3. divisjon damer: SIF - Hamna:

IDRETTSHEIA: Søndag 2. september møter SIF Fotballs damelag tromsølaget Hamna. Salangsjentene tapte sist de møtte Hamna, men SIF-kaptein Veslemøy Talseth forteller at de har vært sterke på hjemmebane i høst, og tror det blir en spennende kamp.
Les mer
 
025_kr-9kisttian_lakselv_ingress

Rallycrossdebutant fra Bardu:

SETERMOEN: Kristian Lakselv har i flere år kjørt bilcross, men i sommer debuterte han i rallycross. Ettersom han er ny i sporten jobber han nå med å få i havn sponsoravtaler, siden sporten krever både tid og penger. Samtidig håper han flere vil trekkes til sporten.
Les mer
idrettsheialopet_2018_ingress

Salangskarusellen 2018

SJØVEGAN: For femte gang arrangerer skigruppa i Salangen Salangskarusellen. Denne gangen har de også med motbakkeløp som for noen kan bli en utfordring, mens andre vil jogge hele veien.
Les mer
 
123412341234_bente_nordbakken_ingress

25. gang i Bardu:

TENNEVOLL/SETERMOEN: Like sikkert som høsten nærmer seg, blir de årlige Fylkeslekene for funksjonshemmede arrangert i Bardu, fra 31.august til 2. september.
Les mer
traakemaskin_kronerulling_sif_ski_ingress

Vil du ha perfekte skispor til vinteren?:

SJØVEGAN: Det er forhåpentligvis enda en stund til ski sesongen braker løs, men selv om tråkkemaskinen enda ikke er begynt å gå, så går kronerullingen kontinuerlig. Skal løypene tråkkes, må driftskostnadene dekkes.
Les mer
 
Sifturn_oppstart_2018_host_INGRESS2

Turnsesongen er i gang:

SJØVEGAN: Nå starter turnsesongen opp igjen i Salangen, og Salangen IF Turn er nå godt forberedt med å fremme en ny omgang med turnglede. Det er også rekrutteringstid for de som eventuelt vil prøve seg med en ny og aktiv hobby.
Les mer
442idrettsheia_cup (2)

1700 besøkende til Idrettsheia:

SJØVEGAN: 1. september er det duket for Idrettsheia Cup 2018. Denne cupen som foregår over kun en dag og har blitt veldig populær. Ikke mindre enn tolv kamper avholdes samtidig.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS