Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
lav_skolekorps_ingress

Inviterer til inspirasjonsmøte:

TENNEVOLL: Lavangen skolemusikk inviterer alle folk til et inspirasjonsmøte den 25.april for å informere om korpsstevnet som skal arrangeres 21. til 23.juni, under Lavangsvekka.
Les mer
helgestart-torogdagfinn-forside

Radiofest på SN Radio:

SJØVEGAN/EVENSKJER: I dag søndag 1.påskedag er siste sendedag for påskeradioen. I år er det frivillige radiostemmer fra Salangen, Lavangen og Ibestad som sørger for at folket får informasjon ut til radioapparatene. Her kan du lese programmet for sendingene!
Les mer og se programoversikt
JONHENRIK_REPLIKKEN_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert, Jon Henrik Larsen hørt om Skånland sangkor sin konsert i Skånland kirke, flere ledige stillinger i Evenes kommune og Tjeldsund Kickboxing klubb som har arrangert dommerkurs.
Se opptaket av sendingen her
 
paaskenkankommeforside

Godt forberedt for påskeutfarten:

SELJESKOG: Øverst i Seljeskog er nå parkeringsplassene ryddet for snø, og er klar til å ta i mot alle som ønsker å spenne skiene på beina i det flotte påskeværet som har blitt spådd.
Les mer
REPLIKKEN_15APRIL_ALEKS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om Snubbarennet som arrangeres for 45. gang, en melding om at Hålogalandsbrua fra 23. april skal holdes stengt, og om Havforskningsinstituttets nye prosjekt, å kartlegge verdens nest største fisk i Norges-farvannet.
Se opptaket av sendingen her
 
13_4-LaA_Ingress

Stor bildeserie fra helgas Lyden av Astafjord:

TENNEVOLL: Støvet har så smått begynt å legge seg etter helgas store musikalske happening i Lavangen. Lyden av Astafjord var stor suksess med bra oppmøte og topp stemning. Se bildeserie i saken:
Les mer
5837697_3266705

Til lag og foreninger i Lavangen:

TENNEVOLL: Hovedkomiteen for årets Lavangsvekka søker nå etter lag- og foreninger som kunne tenke å påta seg ansvaret for kafédrifta torsdag den 27. juni. Fristen for å melde interesse er 23. april.
Les mer
paaskepakkingforside

Kjør forsiktig og stress ned!

SJØVEGAN: Det er nå lørdag før palmesøndag og mange bruker helga til å reise på påskeferie.
Les mer
REPLIKKEN_12APRIL_STIAN_OG_ALEKS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør og Stian Trondsen gått igjennom de viktigste påskesakene som har blitt tatt opp i løpet av denne uken.
Se opptaket av sendingen her
trolloye_lotteri_INGRESS

Ny omgang med Trolløye-lotteri:

SJØVEGAN: Salangen IF Ski har begynt å selge trolløyer. Disse er ikke så ekle som de høres ut, for de er nemlig for Trolløye-lotteriet som er et initiativ med formål å støtte opp både SIF Ski og Trollstien.
Les mer
kjk_510

Hvem fortjener kulturprisen 2019?:

SJØVEGAN: Salangen kommune etterlyser nå kandidater til årets kulturpris. Kommunen deler i 2019 ut to kulturpriser, en "ordinær" kulturpris og en "ungdommens" kulturpris.
Les mer
 
REPLIKKEN_11APRIL_ALEKS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om snøskredfaren i Troms og hva du bør være obs på til påsken, Evenes kommunes trafikksikkerhetutvalg som jobber for en tryggere trafikk og om «Norges største foreldremøte» som skjer senere i kveld.
Se opptaket av sendingen her
3_paa_topp_haavard_og_steffen_ (1)

Steffen, Håvard og Kristoffer inviterer:

SJØVEGAN: Den 18. april skal Steffen Masterbakk, Håvard Sæbø og Kristoffer Heggelund ha konsert på toppen av Sagvasstinden. De har bestilt godt vær og ønsker alle sammen velkommen til å være med på en spennende og unik konsert.
Les mer
 
belgisk_blogginnlegg_r_k (1)

Internasjonal interesse for:

KVERNMO/SOLØY: Nylig var sjaman Ronald Kvernmo og hans nordlysseremonier representert i en Belgisk reiselivsblogg som hadde vært tilstede under en av hans seremonier inne på Kvernmo i Gratangen.
Les mer
5925488_3496164

Lørdag 4. mai blir det loppemarked:

LABERG: Det skal være loppemarked på Sørsia den 4. mai på Folkets Hus på Laberg fra klokken 12:00 til 15:00. I den anledning samler de nå inn lopper og det er mulig å levere både torsdag og fredag.
Les mer
 
Kurt_jan_kvernmo (7) copy

Ingen initiativtakere:

SJØVEGAN: Det er enda ingen som har meldt interesse om å ta initiativet for kafédriften i Salangshallen i forbindelse med 17.mai feiringen. Kulturkontoret oppfordrer nå potensielle initiativtakere til å melde seg snarest.
Les mer
Ibestad_kommvaapen_INGRESS

Slik oppsto Ibestads kommuneskjold?:

HAMNVIK: Alle bygder bærer en lang historie. Ibestad kommune startet som en nordlig vikingbygd med nærhet til den samiske folkegruppen. Hvordan har dette hatt en effekt på dagens kommuneskjold?.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS