Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
gutta_boys_pressebilde_INGRESS

"Gutta Boys" bringer kveldshygge:

SJØVEGAN: To suverene, klassiske utøvere tar for seg musikk fra oldtiden og frem til dagens samtidsmusikk. Atle Sponberg og Knut Erik Sundquist tar med seg instrumentene og godt humør for å skape god stemning på Fjellkysten Gjestehus i morgen onsdag.
Les mer
nesten_som_et_kunstverk_INGRESS

Klatreveggen klar til bruk!:

SJØVEGAN: Den splitter nye klatreveggen på hele 10 meter i høyden er nå ferdigstilt i Salangshallen, og ble allerede i helga testet ut av ivrige klatrere. – Det blir nesten som et kunstverk, sier kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo og ler.
Les mer
kristoffer_med_ny_singel_2019_INGRESS

Jobbet med låta i fire år:

SJØVEGAN/TROMSØ: For 4 år siden skrev Kristoffer Heggelund en personlig låt i sin tid på Trøndertun Folkehøgskole. Nå kan du høre resultatet da singelen ble sluppet ut natt til fredag. – Nå føler jeg meg mer inspirert!, sier Heggelund.
Les mer
helgestartisogaisa-forside

Radio- og web-tv program:

SJØVEGAN: Programvertene Tor Meyer og Leif Magne Johansen hadde fredagens sending av "Helgestart". Sendingen gikk direkte fra en lavvo på Isogaisa- festivalen i Lavangen. Det var intervjuer, konkurranser og plateønsker.
Se reprise av sendingen
bryllupsalangenforside

Feiret bryllupsdagene i hjemkjære trakter:

ROTVIKA/SANDEFJORD: Jeanette Sandnes Steinhaug og Thor Martin Abrahamsen (bildet) giftet seg i sommer, og la brudereisen til Salangen. Og de sørget også for at de ble godt synelig i bygda som nygift.
Les mer
RonaldKvernmo

Isogaisa 2019:

SOLØY: Isogaisa-festivalen årgang 2019 er like rundt hjørnet og programmet er fylt opp med mye interessant, blant annet kan man lære om det unike arktiske horoskopet, og hvordan man lager runer fra fortellingene til J.R.R Tolkien.
Les mer
RONALD_HOSTSOMMER_INGRESS

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop, og Sjaman og Isogaisa-grunnlegger, Ronald Kvernmo (bildet) forklarer hvorfor en person født på høstsommeren har litt ekstra kjærlighet å gi til sine nærmeste. Web-tv produksjonen er støttet av Sametinget.
Se fjerde episode
talentogkausekastforside

Program fra Foldvik Markedet 2019:

SJØVEGAN: For 31.år på rad ble Foldvik Marked og Kystkulturfestival arrangert i Gratangen. Der er det som vanlig en samling av både kjente og nye ansikt man kan treffe. Salangen-Nyheter har i år laget et eget web-tv program fra arrangementet.
Se programmet her
Streamer

Radio- og web-tv program:

SJØVEGAN: Programvertene Are Apeland og Johan Karlsen hadde fredagens sending av "Helgestart". Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
RONALD_SOMMER_INGRESS

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop, og Sjaman og Isogaisa-grunnlegger, Ronald Kvernmo (bildet) forteller hvorfor du som er født på sommeren er et imøtekommende og sosialt individ med stor glede i livet. Web-tv produksjonen er støttet av Sametinget
Se tredje episode
RONALD_VAARSOMMER_INGRESS

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop, og Sjaman og Isogaisa-grunnlegger, Ronald Kvernmo (bildet) deler hvorfor et menneske født midt i mellom vår og sommer noen ganger kan være ekstra inspirerende, samtidig som litt forvirrende for sine medmennesker. Web-tv produksjonen er støttet av Sametinget
Se andre episode
helgestart-hosten2019

Radio- og web-tv program:

SJØVEGAN: Programvert Jon Henrik Larsen hadde første sending av "Helgestart" etter en lang og god ferie. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
RONALD_VAAR_INGRESS

Ronald Kvernmo forklarer:

TENNEVOLL: Alle har sitt eget arktiske horoskop, og Sjaman og Isogaisa-grunnlegger, Ronald Kvernmo (bildet) skal hjelpe deg som er født på våren å skjønne hvorfor du er som du er i denne episoden om vårens plassering i det Arktiske Horoskop. Web-tv produksjonen er støttet av Sametinget
Se første episode
 
FOTO:JON HENRIK LARSEN

Erika (20) bruker sommerferien til:

SJØVEGAN: Erika Hågensen (bildet) er fra Trondheim og lever i sommerferien ut sin store drøm, nemlig å være sirkusartist. Lørdag viste hun sine luftakrobatiske kunster når Cirkus Agora besøkte Salangen.
Se videoreportasje
sirkuslivforside

Besøker Salangen lørdag:

SJØVEGAN: Det er noen år siden at Jan Ketil Smørdal og Cirkus Agora var på besøk i Salangen og skapte sirkusstemning. Lørdagen er de endelig tilbake!.
Les mer
 
skogbrannerforside

Salangen Brann og Redning:

SJØVEGAN: Midt i sommerferien går Salangen Brann og Redning ut og minner folk om bålforbundet som gjelder frem til 15.september.
Les mer
lokkertilfjellturforside

Det gode været i Salangen:

LØKSEBOTN: Det gode været nå i helga gjør at mange salangsværinger trekker ut i naturen, og gjerne høyt opp til fjells.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS