Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
REPLIKKEN_21MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med grunnlegger for Deep Forest Husky, Tommy Eliassen om hvordan den nye suksessen startet, en rapport om hvordan det står til med Lyden av Astafjord, og en prat med ordfører i Målselv, Nils Foshaug om deres nye framtidige rådmann.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_1MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om invitasjonen til å isbade med isbaderlaget "Hardhausen" på Ibestad, om den nye stillingen prosjektleder for velferdsteknologi i Salangen. Til slutt fikk vi en rapport om hvordan det står til med Bardu Friidrett som nå kommer tilbake for fullt.
Se opptaket av sendingen her
replikken28februar

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om nytt behandlingstilbud på fysioterapi i ETS-området, Troms fylke gir tilskudd til sikring av verneverdige bygg og stadig flere kinesere besøker Salangen.
Se opptaket av sendingen her
sif_turn_karneval_ingress

SIF-turns fargerike tradisjon:

SJØVEGAN: Tirsdag hadde SIF-turn sitt årlige karnevalsturn. Det levde i hallen av akrobatiske barn og unge i fargerike kostymer, og beviser at turnmiljøet i Salangen er sterkt. Etter karnevalet var det klart for årsmøte.
Les mer
NILAS_header kopi

Klar til solfest:

SJØVEGAN: På torsdag skal det feires på SABE at sola endelig er kommet tilbake. Her blir det fra klokken 17:00 servering av solboller, kaffe, te og saft, og Nils-Arne "Nilas" Sjøseth kommer med gitaren å skal spille kjente og kjære viser.
Les mer
janne_bark_ronald_ingress

Rotfestet i det lokale musikkmiljøet:

SJØVEGAN: For tiden har Ronald Alertsen storfint besøk fra vår söta bror. Det er artist Janne Bark sammen med sin kone Maria Henriksson som gjester Alertsen og Utsikten Studio, hvor det spilles inn nytt materiale til flere album, i tillegg til at de har flere spillejobber i området.
Les mer
B2d_17mai (1)

Hvem skal holde 17. mai feiringen i år?:

SJØVEGAN: Nå er kulturkontoret ute å leter etter hvem som i år ønsker å påta seg å arrangere 17. mai feiringen i hallen. – De som tar jobben har et minsteoverskudd på 10.000 kroner, sier kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg.
Les mer
 
viterferieuka_ingerss

Planen klar for vinterferien:

SJØVEGAN: Nå er aktivitetsplanen klar for årets vinterferie. Her blir det aktiviteter av stor variasjon for store og små, blant annet paintball, rideturer, svømming, flerkulturell kveld og typiske vinteraktiviteter.
Les mer
NILAS_ingress

Viseklubben Baluba til boknafisklaget:

SJØVEGAN/SOLØY: Nå nærmer det seg en ny runde med boknafisklag på Fjellkysten, og i år som i fjor er det Nils Arne Sjøseth sammen med Viseklubben Baluba som skal bistå med sang og musikk til det tradisjonsrike fiskemåltidet.
Les mer
extra_kulturknappen_artiklkelfoto

Liten knapp med stor betydning:

SJØVEGAN: Det er ikke ukjent at Extra Sjøvegan viser sin innovative side. Denne gangen er det en mer praktisk videreutvikling av postkassene for pantelappene som de hadde tidligere, hvor kunder kan donere til det lokale kulturlivet.
Les mer
onsdagsrennet (2)

Ny sesong onsdagsrenn:

SELJESKOG/ØVRE-SALANGEN: Nå starter igjen en ny sesong med onsdagsrennet i Salangen. Første runde blir 20. februar og nytt av året er at det er nå er mulig å melde seg på rennet gjennom digitale tjenester.
Les mer
 
tobias_ingress

Prisvinnende barneforestilling:

SJØVEGAN: Den 20. februar kommer Hålogaland Teater og Rimfrost tilbake til Salangen med "Tobias og dagen det smalt."
Les mer
LFVL_aarsmote_ingess

Snart årsmøte i Fjellvandrerlaget:

TENNEVOLL: Den 28. februar skal det avholdes årsmøte i Lavangen Fjellvandrerlag. I fjor ble Per Thrane valgt som leder. Han ser tilbake på 2018 som et meget aktivt år for laget.
Les mer
 
Lav_liv_og_rore (2) copy

Storslått billettsalg for Lyden av Astafjord:

TENNEVOLL: For noen uker siden la Lavangen Liv & Røre ut en teaser video som hintet om at de brygget på noe stort. Arrangementet Lyden av Astafjord har allerede fått en stor tilhengergruppe, og artistlisten ser mer enn lovende ut.
Les mer
isabell_Turn_ingerss

Salangens tur til å arrangere BKTS:

SJØVEGAN: SIF-turn skal i år arrangere barnekretsturnstevne og i den forbindelse søker de nå etter både sponsorer og frivillige til å være med å gi de omlag tusen turnerne som er forventet en best mulig opplevelse.
Les mer
 
samees_nasjonaldag_ingerss

I dag markeres samenes nasjonaldag:

SJØVEGAN: I toppen av flaggstangen utenfor Herredshuset på Sjøvegan svaier i dag det samiske flagget. Det er samenes nasjonaldag, noe som markeres hele Norge.
Les mer
PilenePekerOppover

Smakfull kveld på Fjellkysten:

SOLØY: 16. februar inviterer Tor Lyngmo (bildet) og Fjellkysten gjestehus til biff- aften. Lavangsværingen Geir-Ove Mortensen vil bistå med musikal underholdning til maten.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS