Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
storfilmpremiereforside

Salangen kommunale kino:

SJØVEGAN: Midt i sommerferien har Salangen kommunale kino fått tak i en skikkelig norgespremiere på kino.
Les mer og se trailer

benedictereiserforside

Vil hjelpe mennesker som trenger det:

SJØVEGAN: De to siste årene har Benedicte Aglen Løkse (20) jobbet med bistandsarbeid. Nå reiser hun til Lushoto i Tanzania.

Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Geir-Arne Ekman og Astrid Normann Mikalsen hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var grilling og messer. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen
 
rampestrek_i_salangen_INGRESS

Rampestrek har gjort seg ferdig:

SJØVEGAN: Fra onsdag denne uken har Petter Bratland (t.v.) og Tobias Leufstadius tilbragt tiden i Salangen for å friske opp fargepaletten i sentrum. Siste malingsprut ble utført på Lundbrygga i går, men er karene fornøyde denne omgangen?.
Se videoreportasje
tur_til_oyriket_harstad_INGRESS

Dagstur til øyrikene i Harstad:

SJØVEGAN: Med Hans Hammer og Odd Iversen som guider, fikk LHL Salangen og SAFA en spennende og interessant dagstur med Furuly Turbuss til øyriket Grytøy, Sandsøy og Bjarkøy i Harstad. – Utrolig for lokalsamfunnet, sier Agnes Amundsen.
Les mer
 
revy_ungdomslagrevylaget_INGRESS

Flott revy-premiere:

SJØVEGAN: I går aften hadde Ungdomsrevylaget premiere på sin første revy på Salangen kulturhus. – Vi følte at revyen alt i alt gikk kjempebra, forklarer leder Martine Daleng.
Les mer
salangenssalomonsenforside

420 kilometer med ski, hund og pulk:

TRONDHEIM: Den utflyttede og friluftsentusiastiske salangsværingen Joackim Salamonsen (bildet) tok med seg sin trofaste riesenschnauzer Ylva, pulk og gikk på ski fra Saltfjellet til Kiruna. Dette laget han film av.
Les mer og se video
 
JordberSabe_Forside

SABE inviterer til dugnad:

SJØVEGAN: Det er sommer, og i den forbindelse inviteres det til dugnad ved Salangen Bo- og eldresenter torsdag den 13. juni. Da skal det stelles og gjøres fint i og rundt Sansehagen. Til det trengs det litt frivillig innsats.
Les mer
cirkusagoraforside

Håper folk finner veien:

SJØVEGAN: I dag befinner Cirkus Agora seg i Bodø, men senere i sommer tar de turen til Sjøvegan. Jan Ketil Smørdal ønsker at salangsværinger finner veien til sirkusteltet.
Les mer
Streamer

"Helgestart" fredagen:

SJØVEGAN: Programvertene Harald Hellum og Ole Riis hadde fredagens utgave av radio-tv programmet "Helgestart" på SN Radio. Temaet for sendingen var Lions Club Evenes. Sendingen gikk direkte med hilsninger, konkurranser, intervjuer og plateønsker.
Se reprise av sendingen og se bilder
myevannspansdalenforside

Varmen fredag skapte stor vannstand:

SPANSDALEN: Fredag kveld øket vannstanden i Spansdalselva i Lavangen. Ved 22.30- tiden fredag var vannet gått over veien, og det er nesten ikke mulig og kunne kjøre på veien på stedet.
Les mer og se video
 
kastnesdagenforside

Kastnesdagen 2019:

KASTNESHAMN: Det er en årlig begivenhet at Kastnesdagen arrangeres i Dyrøy kommune. Så skjer også på førstkommende lørdag 8.juni. Det er ungdomslaget Heimhug står bak den fine dagen som er fylt av aktiviteter for barn og familie. Salangen-Nyheter besøkte i fjor arrangementet og laget et flott lite web-tv program derifra.
Se web-tv programmet her
gatekunsttarformforside

Nye motiver i sentrum:

SJØVEGAN: I disse dager er Sjøvegan arena for gatekunstnere fra Rampestrek. Nå blir tettstedet preget av flere spennende motiver.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Nytt ungdomsrevylag i bygda:

SJØVEGAN: I Salangen har det blitt etablert et ungdomsrevylag. Det ble startet høsten 2018, og skal nå ha sin første revyforestilling i Salangen kulturhus.
Les mer
karsteinsorensen_ingress

Mental Helse Salangen:

ELVENES: Torsdag 13. juni arrangerer Mental Helse Salangen på ny årets grilling for medlemmene som avslutning før sommerferien. Det hele finner sted på Elvenes leir i Øvre Salangen.
Les mer
 
biblioteketilavangenforside

Skal pusse opp gulvet:

TENNEVOLL: Nå er det bare og låne bøker for sommeren om du bor i Lavangen. Biblioteket i bygda stenges etter 26.juni på grunn av oppussing.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

SjøvegAND River Race 2019:

SJØVEGAND: Lørdag startet salget av ender til det tradisjonelle SjøvegAND River Race som arrangeres hvert år av Salangen Musikkforening. Andekappløpet har blitt en kjær og morsom tradisjon for mange hver sommer.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS