Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Torsdag 2. desember 2021
 • torsdag-6°C
 • fredag-9°C
 • lørdag-12°C

Siste smånytt

 • onsdag 09:18 Kalde dager i Salangen Bildet viser en kald blå-time i Salangen. Siden sist helg har det vært kalde dager i bygda, med en gradestokk liggende på mellom -7 grader til -17 grader. Det er i løpet av onsdag også meldt om snø, ca 0,1-0,5 millimeter.
 • mandag 12:47 Pakker julegave til barn og unge Salangen Røde Kors stiller også i år opp og pakker julegaver til barn og unge i Salangen. Tiltaket er sponset av Gjensidige gavefond - og frivillige i Salangen Røde Kors ordner handling, innpakking og utdeling.
 • onsdag 12:56 Skal samarbeide I en melding onsdag går det frem at ordførerne i Sør-Troms skal samarbeide om smittevernanbefalinger i forbindelse med korona etter tirsdagens møte mellom helsemyndighetene, statsforvalteren og fylkets kommuner.
 • mandag 10:24 Vanskelige kjøreforhold Stedvis vanskelige kjøreforhold over hele Troms og Finnmark mandag. Det er fare for underkjølt regn. Faren kommer først i vest og brer seg østover utover formiddagen, ifølge Metorologisk institutt. Statens vegvesen har alt av tilgjengelig mannskap ute på vegene for å strø og salte.
 • mandag 10:23 En døde av koronaviruset En koronasmittet ved Lavangsheimen i Lavangen er død, melder kommunen. Mandag er det registrert 17 koronasmitta personer i Lavangen. Det er ikke noen stor smittespredning i samfunnet, og det anses å være en kjent smittevei. Smitteutbruddet kan relateres til Lavangsheimen. Flere prøvesvar ventes i løpet av mandag.
 • mandag 09:19 Melder om arbeid på vannverk I dag mandag 8. november utføres det vedlikeholdsarbeider på det kommunale vannverket i Lavangen i tidsrommet kl. 08.00 – 20.00. Arbeidet kan i perioder medføre driftsforstyrrelser. I høyereliggende områder kan trykkforstyrrelser forekomme. På grunn av pågående arbeider kan det oppstå en del forhøyet fargetall i deler av ledningsnettet. Lavangen kommune oppfordrer sine abonnenter til å redusere vannforbruket i oppgitte tidsrom.
 • mandag 06:57 8 smittet av korona i Ibestad 3 beboere og 2 ansatte ved Ibestad sykehjem har testet positivt for covid-19. Totalt er nå 8 smittet som følge av utbruddet ved sykehjemmet. Alle beboere som er smittet tilhører avdeling Snøtind. Som følge av smitteutbruddet anbefaler bruk av munnbind ved innendørs arrangementer i kommunen samt ved butikkbesøk og offentlig kommunikasjon.

 • onsdag 13:21 Oppretter kontrollområde Mattilsynet har 12. oktober 2021 fastsatt forskrift om kontrollområde for bekjempelse av infeksiøs lakseanemi (ILA) hos akvakulturdyr i Salangen, kommune, Troms og Finnmark fylke. ILA ble 16. juli 2021 påvist på fisk ved settefiskanlegget 36357 Salangsverket i Salangen kommune, Troms og Finnmark fylke. Salangfisk AS driver med produksjon av laks på anlegget.
 • tirsdag 09:29 Stenger veien for arbeid Tverveien midt i Sjøvegan- sentrum er tirsdag stengt for gjennomkjøring på grunn av veiarbeid. - Vi skal grave opp en lekkasje og reparere dette, sier Cato Sørensen i Sjøvegan Maskin og Transport. Veien har vært stengt siden mandag formiddag.
 • tirsdag 09:24 Det blir smell i år også! Maxi Pyroteam er i full gang med å planlegge årets fyrverkerishow på Sjøvegan. Nå er de i full gang med å søke næringslivet om sponsing til å kunne gjennomføre fyrverkeriet på nyttårsaften.
vis flere