Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Torsdag 3. desember 2020
 • torsdag1°C
 • fredag-2°C
 • lørdag0°C

Siste smånytt

 • torsdag 09:59 Nå er "Snadder" kommet ut

  Nå er det desember og førjulstid. I disse dager er handelsavisen "Snadder" kommet ut. Det er Salangen Næringsforening som utgir avisen som er fylt opp med lokale handelsnyheter fra Salangen. Klikk her for å lese utgaven!

 • fredag 10:56 "Julegata" begynner å ta form Nå begynner det å nærme seg jul og advent nedtelling. Folk rundt omkring har begynt å henge opp jule pynten og er klare for å ta i mot desember med strake armer. Det er også begynt å bli pyntet i julegata på Strandsenteret her på Sjøvegan. Her er det satt opp blant annet lys-lenker og juletrær. Både tradisjonelle juletrær og hvite juletrær. Det er et flott oppsett som lyser opp dagene nå i mørketiden og som skaper positivitet her i Sjøvegan.
 • fredag 03:33 Tenner grana på Tennevoll Lørdag klokken 13.00 tennes julegrana på Tennevoll i Lavangen kommune. Det blir servering av gløgg og pepperkaker ute. Lavangen skolemusikk vil spille og kanskje kommer nissen.
 • onsdag 12:29 Arbeidsbrakker satt opp Det er nå satt opp 7 brakker som skal brukes under arbeidet som skal foregå i Ibestad tunnelen. Det vil være 14 mann i arbeid der og de vil alle sammen bo i brakken hvor de har soverom, dusj og toalett. De vil spise ved Ingris kjøkken da det ligger ved brakkene. - Det er plassert her fordi det er lett tilgang til avløp, vann og strøm. Det er også nær tilgang til spising, sier daglig leder i Ibestad Leif Magne Johansen til nettavisen.
 • torsdag 11:47 Julemesse på bedehuset i Lavangen Den tradisjonelle julemessen som pleier å være på bedehuset i Lavangen vil ikke være slik som den pleier i år. De vil istedenfor åpne en butikk på bedehuset lørdag 21.november. Der vil de ha hengt opp og lagt ut diverse håndarbeid for salg. De vil også ha lefser, julekaker, krøkebærsaft og syltetøy slik som før. Men kafe, tombola og åresalg vil de ikke kunne ha, men de vil arrangere lotteri. Det forteller medlem i bedehusforeningen Mette Norbye
 • onsdag 13:16 Går inn for oppgradering Fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune går inn for at fylkesveien ved Ytre Forså i Ibestad kommune skal oppgraderes. Prosjektet starter i følge sakspapirer til neste år, og skal sluttføres i 2022. Det er satt av 125 millioner kroner til å bedre veien som blant anna brukes heftig av sjømatnæringa.
 • lørdag 08:49 Meldes om glatte veier Troms politidistrikt går lørdag morgen ut med en melding til alle bilister som skal ferdes på veinettet om å avpasse farten etter forholdene. Det er på mange steder svært glatt.
 • lørdag 08:49 Vannlekkasje stenger kafe Galleri kafé i Hamnvik vil beklageligvis holde stengt en tid fremover på grunn av vannlekkasje.
 • mandag 09:17 Har fått ordnet fasaden Butikken Maxi Miljø på Sjøvegan eier bygningen de selv er i, midt i sentrum av Sjøvegan. Bygningen er gammel, og har i helgen fått en "ansiktsforskjønnelse" når det ble malt og på fasaden. Nå ble det mye finere, enn det var tidligere.
 • torsdag 13:02 Asfalterer i St. Hansveien Torsdag 1.oktober og fredag 2.oktober må det påregnes ventetid når man skal kjøre St. Hansveien på Sjøvegan. Dette i forbindelse med asfaltarbeid som pågår på strekningen.
vis flere