Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
damenes_aften_2019_ingress

Motevisning, tapas og sang:

SJØVEGAN: Onsdag kveld var det topp stemning inne i aulaen på Strandsenteret når femti damer var samlet rundt bordet i anledning Damenes aften. Her var det servering av tapas, lokal underholdning fra to damer fra viseklubben Baluba og motevisning.
Les mer
Jenny Hoff

Godt formål søkes:

SJØVEGAN: Salangen Nærradioforening la ned for noen år siden. Foreningen sitter nå igjen med omlag 7 000 kroner. - Vi håper de pengene kan gå til gode lokale formål, sier tidligere leder Are Apeland (bildet).
Les mer
sigrunungdomforside

For elever på skoler i Salangen:

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo (bildet) og Astafjord Utvikling AS har tatt initiativ til å invitere elever fra Salangen skole og Sjøvegan videregående skole på bedriftsbesøk og næringslivsdag i Salangen den 22. januar.
Les mer
bankbygget_cato_sorensen_ingress[1]

Lite interesse for bankbygget?:

SJØVEGAN: Bankbygget på Sjøvegan står enda med tomme lokaler, den ene delen av bygget er fortsatt leid av banken, mens den andre delen står pr. i dag tom og uten leietaker.
Les mer
Torkel (1)

Går unna med Millionfisken- billetter:

SJØVEGAN: Salget av festivalpass og billetter til årets store folkefest og fiskekonkurranse, Millionfisken har pågått en stund nå og styreleder, Torkel Rørstrand forteller at salget har gått veldig bra så langt.
Les mer
Trollfjordd

Trollfjord i siste innspurt:

SJØVEGAN: Trollfjord Bredbånd er nå inne i siste innspurt av fiberleggingen, og slik det ser ut nå vil alle Trollfjords kunder vært knyttet opp til fiber i løpet av februar.
Les mer
Julebesøk_garsnes (2)

Travel jul på Garsnes Brygge:

GARSNES: Andreas Utstøl har opplevd gode besøkstall på Garsnes Brygge igjennom jula som var. Turister fra blant annet England, Taiwan og Kina var å besøkte, og ikke minst opplevde Garsnes brygge i løpet av juletiden.
Les mer
 
reistadlopet_flere_lopere_ingress3

Reistadløpet fått 4,5 millioner i midler:

SETERMOEN: Reistadløpet har fått midler fra fylket på hele 1,5 millioner kroner årlig for 2020 og frem til 2022. – Dette er en viktig støtte for vår grunnfinansiering som betyr mye for veien videre, forteller daglig leder, Ivar Holand.
Les mer
0_4274934

2,87 mill til Ibestad og Dyrøy:

IBESTAD/DYRØY: Dyrøy og Ibestad kommune har fått tildelt midler fra fylkeskommunen til utvikling av kystnære industriområder, henholdsvis Espenesbogen i Dyrøy som får 2,58 millioner, og Breivoll havn på Ibestad som får 290 000 kroner.
Les mer
5327902_2433657

Jensen Elektriske AS:

SJØVEGAN/SETERMOEN: Jensen Elektriske AS har besluttet å si fra seg driften av Euronics- butikken på Setermoen. Det er allerede tilkommet en overtaker av driften, og Jensen Elektriske AS forteller at de ønsker å fokusere mer må el-faget.
Les mer
JM_jensen_maskin_heatworker_ingress

JM Jensen Maskin AS:

SALANGSVERKET: JM Jensen Maskin AS har nå investert i en helt ny HeatWorker som de tilbyr til utleie. I tillegg har de også en mini Heatworker for mindre prosjekter. Entreprenøren er nå klare for de aller fleste tineprosjekter.
Les mer
 
trekkspill_ingresssss

Næringsfrokost på Fjellkysten:

ÅBREKKA: I morgen mandag dekkes det på bordet hos Fjellkysten for en ny næringslivsfrokost. Frokosten er åpen for alle og en egnet arena for å uformelt kunne ta opp aktuelle temaer relatert til næringslivet.
Les mer
Engenes_fiskeriselskap_ny_Traaler_ingress

Engenes Fiskeriselskap med storinvestering:

ENGENES: Engenes Fiskeriselskap har nå investert i en helt ny og topp moderne tråler. Deres nåværende tråler er fra 1986, og daglig leder Johannes Arvesen forteller at den nye tråleren skal hete "Magne Arvesen" etter hans far og vil være klar i 2021.
Les mer
 
000852_sjovegan_hytta_ingress

Nytt skilt på "Gammel-coopen":

SJØVEGAN: Et nytt skilt har nå overtatt plassen til det gamle Coop Prix- skiltet på det gamle butikkbygget på Sjøvegan. Det nye skiltet reklamerer for eiendomsmegler tilknyttet de kommende leilighetene på Sjøvegan brygge.
Les mer
taxitilbudforside

Dette visste du kanskje ikke om?:

SJØVEGAN: Salangen Drosjesentral oppfordrer ungdommer til å være mer flittig i bruken av «Hjem for en femtilapp». Tilbudet gjelder også nå i julehøytiden.
Les mer
 
helene_vant_handlevogna_ingerss

Julevogna på Extra:

SJØVEGAN: I går ble vinneren av handlevogna på Extra Sjøvegan kåret. Det var Helene Westgaard som tippet nærmest; bare 4.40 kroner unna totalverdien av varene som var på 1729.60 kroner. I alt var det 640 som hadde tippet.
Les mer
0008408640864_mazhar_ingress

– Det var en hyggelig opplevelse:

SJØVEGAN: Under kommunestyremøtet på mandag var Mazhar Iqbal hyret inn som vert for middagen til lokalpolitikerne. Her ble det servert god julemat med hjemmelaget riskrem og rødsaus.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS