Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Godt mottatt 13

Gode erfaringer fra journalistisk arbeid:

SJØVEGAN: Da jeg spurte om de kunne tenke seg å la meg prøve meg som journalist, mottok Salangen-Nyheter meg med åpne armer.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Den nye båthavna tar form:

SJØVEGAN: I helga kom de første flytebryggene til den nye båthavna som skal etableres i sentrum i forbindelse med molloen som er oppført. - Det går fremover nå, sier eier av molloen, Tommy Jørgensen i Rolf Jørgensen AS.
Les mer
landbruksmessedag2-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Søndag ettermiddag hadde SN Produksjon den andre landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Arrangøren av messa, Landbruk Nord er veldig godt fornøyd med helgas messe.
Klikk her for å se opptaket
landbruksmessa2019-dag1-forside

Sending fra Landbruksmessa 2019:

STORSTEINNES: Lørdag ettermiddag hadde SN Produksjon den første landbruks-webtv sendingen fra Landbruksmessa i Balsfjord i 2019. Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) stakk innom sendingen.
Klikk her for å se opptaket
Nybrena_fra_Lofoten_ingress2

Historisk hvalbåt på besøk:

SJØVEGAN: I dag var det et fortreffelig syn som var å se inn Sagfjorden, da den erverdige hvalbåten "Nybrænna LDKX" kom på besøk.
Les mer
sommerhandelen_i_salangen_MAXI_INGRESS3

Dyrefigurer og oppladbare verktøy:

SJØVEGAN: Sommeren er her og både Maxi Miljø AS og Felleskjøpet har fått på plass og erfart hva kundene ønsker for i år. I år er det oppladbare verktøy og unike dyrefigurer som trekker kundene inn.
Les mer
skibotnmarkedet2019-forside

Møter velgerne på Skibotnmarked:

SKIBOTN: Årets Skibotn-marked er preget av lokalpolitikken og at det i år er kommunevalg. Tonje Nilsen (t.v) og Amalie Naimak (t.h) er begge listekandidater for Høyre i Storfjord, og møtte lørdag velgerne på stand i Skibotnhallen. Salangen-Nyheter har besøkt markedet og laget web-tv sending derifra.
Se vår sending fra markedet
20_ar_med_lottovinnere_INGRESS

Stenger Narvesen søndag kveld:

SJØVEGAN: Søndag kveld låser innehaver av Narvesen Sjøvegan, Dag Sæther (bildet) døren for godt. Fra og med da avvikles kiosken på Sjøvegan.
Les mer
mazhar_mathus_snart_INGRESS3

Midlertidig åpent i den nye fløya:

SJØVEGAN: Lydbildet på Mazhar Mathus har skiftet fra fresende kjøtt, til hamrende dunking. – Det har gått lang litt tid, men nå kan vi endelig se et resultat, stråler Mazhar Iqbal. De forventer å være ferdig innen 3 uker.
Les mer
thai_takeaway_INGRESS

Skorter ikke på matmulighetene i Sjøvegan:

SJØVEGAN: Sjøvegan- sentrum har fått introdusert en ny og god lukt i luftrommet. Like ved lokalene til den gamle Coop-butikken har nemlig Salangen Thai Takeaway åpnet en matvogn. – Det er flere eldre som prøver thai-mat, sier kokken Penny (bildet).
Les mer
bra_start_for_elvelund_camping

Bra åpningsdag for Elvelund Camping:

ELVELUND: Fredag åpnet Tor-Arne Chruickshank endelig dørene til Elvelund camping for årets sesong. Både gamle og nye gjester hadde tatt turen innom på åpningsdagen.
Les mer
SVGS_NY_HJEMMESIDE2_510x308

Sjøvegan videregående skole:

SJØVEGAN: I dag tirsdag 28.mai inviterer Sjøvegan videregående skole til samarbeidsmøte mellom skolen og regionens næringslivet om alternativ opplæringsmodell. - Skolen skal levere fagfolk som næringslivet har behov for i fremtiden, sier rektor Kjell Arne Giske (bildet).
Les mer
ibestadtunnelenforside

Fylkesråd for samferdsel og miljø:

HAMNVIK: Fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms fylke, Ivar B. Prestbakmo (innerfelt) vil prioritere midler til en kraftig opprusting av blant annet Ibestadtunnelen.
Les mer
 
turbussnyforside

Flere hjul på veien:

BRANDVOLL: Det gamle og ærverdige Bardu- selskapet Furuly Turbuss vokser og investerer for å møte økt etterspørsel. Ny turbuss er nå klar til nye oppdrag!.
Les mer
ikkeoppdrettsfiskforside

Alger fører til at oppdrettsfisk dør:

ASTAFJORD: Fiskeridirektoratet melder fra i en pressemelding at alger fører til at oppdrettsfisk dør. Hittil er problemet observert i deler av Astafjorden i Troms, inkludert Grovfjorden, Gratangen og Lavangen, og innerst i Ofotfjorden i Nordland.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

Åpner nytt spa på Tennevoll:

TENNEVOLL: I går var alle velkommen til offisiell åpning av et helt ny spa i Lavangen. Fysioterapeut, Milena Szydelko (bildet) fra Polen har bodd 4 år i Norge, og ville etablere noe eget. – Det er en vanlig spa for behandling av kropp og sjel, sier hun.
Les mer
0564044_extra_betongringer_ingress

Uheldige ryggefeller ved Extra:

SJØVEGAN: På parkeringsplassen utenfor Extra Sjøvegan påkjøres enda betongringene som står rundt lyktestolpene. Daglig leder, Agnar Magne Fossbakk forteller at de nå skal vurdere andre tiltak.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS