Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Godt mottatt 13

Gode erfaringer fra journalistisk arbeid:

SJØVEGAN: Da jeg spurte om de kunne tenke seg å la meg prøve meg som journalist, mottok Salangen-Nyheter meg med åpne armer.
Les mer
morsdagsblomster_susanne_ingress

Alt klart til morsdag:

SJØVEGAN: I morgen søndag er det tid for å hedre mødre, og en av tradisjonene forbundet med dette er å gi blomster som gave. På Sjøvegan er dekoratørene ved Anitas Blomster i full gang med forberedelsen til den store dagen.
Les mer
mattilsynet_mix_big

Utbyggingen er rett rundt hjørnet:

SJØVEGAN: Det jobbes nå intenst med planleggingen av utbyggingen av Mix Sjøvegan. Daglig leder Mazhar Iqbal forteller at han har store forventninger og at det nå nærmer seg midlertidig stengning av butikken.
Les mer
sjoveganhytta_soker_folk_ingress

Sjøveganhytta i stor vekst:

SJØVEGAN: Hus- og hytteleverandøren Sjøveganhytta AS søker nå etter flere tømrere. Styreleder Tor Christian Cruickshank forteller at de har mange prosjekter pågående, og dermed mulighet for flere snekkere.
Les mer
coop_pressefoto_ingress

Hvem fortjener frivillighetprisen i år?:

SJØVEGAN: Coop Nord deler også i år ut Frivillighetsprisen på hele 50 000 kroner. I den forbindelse søker de nå etter kandidater fra hvert distrikt der Coop Nord har sin virksomhet.
Les mer
softis14_big

Har driftet kiosken i Sjøvegan i 11 år:

SJØVEGAN: Til sommeren går Dag Sæther sin driftskontrakt ut med Reitan Convenience, og etter det blir han å gi seg. Sæther har drevet kiosken siden 2008. Nå håper han at nye drivere kan ta over kioskdriften.
Les mer
broyting_video_ingress

Maskinentreprenør i media-bransjen:

SJØVEGAN: Sjøvegan Maskin og Transport AS har lagt ut en video på Youtube som viser flotte droneklipp fra når de brøyter veien. – Det kan hende det blir flere videoer etter hvert, sier daglig leder Cato Sørensen.
Les mer
lise_janita_visit_narvik_ingress

Visit Narvik kommer til Fjellkysten:

SOLØY: Den 14. februar kommer Visit Narvik til Lavangen for å avholde møte for politikere, næringsutviklere og reiselivsaktører i tillegg til andre interesserte fra både Salangen, Lavangen, Bardu og Gratangen som også er invitert.
Les mer
innbydene_fruktavdeling_ingress

Sunn satsing hos Extra Sjøvegan:

SJØVEGAN: Extra Sjøvegan får skryt for sitt arbeid i fruktdisken. Ikke bare består den av et rikelig utvalg av fargerike frukt og grønnsaker, men den ser også meget forlokkende ut med sitt dekorerte smaksprøve-fat.
Les mer
Janita Nilsen og Marita Hansen representerte Ibestad på stand under Karrieredagen på UIT i Harstad.

Ibestad HSO på universitetet:

SJØVEGAN: Torsdag var representanter fra helse og omsorgtjenesten i Ibestad kommune og fremmet sin arbeidsplass under den årlige karrièredagen på Universitetet i Tromsø avdeling Harstad.
Les mer
hurtigbaat_ingress

Ingen buss for båt i distriktene:

HAMNVIK: Ordfører på Ibestad, Dag Sigurd Brustind ser seg nå lei av at det ikke settes opp buss for båt i distriktene når hurtigbåten er innstilt. Han har nå sendt inn skriftlig sak til fylkeskommunen om klage på denne forskjellsbehandlingen.
Les mer
brustindsakforside

Aktør ønsker å kjøpe oppvekstsenteret:

SJØVEGAN: På Ibestad har en privat aktør henvendt seg til kommunen med ønske om å kjøpe Ånstad Oppvekstsenter. Kommunen er nå inne i behandling av saken, og ordføreren er svært positivt over aktørens initiativ.
Les mer
naeringslivsdag_i_salangen_sjoveganhytta_ingress

Næringslivsdag i Salangen:

SJØVEGAN: Tirsdag var elever fra videregående og Salangen skole på bedriftsbesøk hos flere aktører i Salangen, blant disse var Sjøveganhytta en av aktørene som fikk besøk og fortalte gladelig sin historie overfor elevene.
Les mer
 
Jenny Hoff

Godt formål søkes:

SJØVEGAN: Salangen Nærradioforening la ned for noen år siden. Foreningen sitter nå igjen med omlag 7 000 kroner. - Vi håper de pengene kan gå til gode lokale formål, sier tidligere leder Are Apeland (bildet).
Les mer
sigrunungdomforside

For elever på skoler i Salangen:

SJØVEGAN: Ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo (bildet) og Astafjord Utvikling AS har tatt initiativ til å invitere elever fra Salangen skole og Sjøvegan videregående skole på bedriftsbesøk og næringslivsdag i Salangen den 22. januar.
Les mer
 
bankbygget_cato_sorensen_ingress[1]

Lite interesse for bankbygget?:

SJØVEGAN: Bankbygget på Sjøvegan står enda med tomme lokaler, den ene delen av bygget er fortsatt leid av banken, mens den andre delen står pr. i dag tom og uten leietaker.
Les mer
Torkel (1)

Går unna med Millionfisken- billetter:

SJØVEGAN: Salget av festivalpass og billetter til årets store folkefest og fiskekonkurranse, Millionfisken har pågått en stund nå og styreleder, Torkel Rørstrand forteller at salget har gått veldig bra så langt.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS