Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
BOLIG

— Salangen er en gammel samisk bygd:

SJØVEGAN: Før 1900-tallet var Salangen stort sett en samisk kommune. Derfor kan Salangen bli et samisk språkforvaltningsområde.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Tove Karoline hjalp til i valgkampen:

SJØVEGAN: Mangeårige stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Tove Karoline Knutsen (bildet) besøkte Sjøvegan tirsdag kveld, for å være med på et åpent valgmøte i regi av Salangen Arbeiderparti. Det ble både musikk og mye av egen politikk på møtet.
Se videoreportasje
Valget tilspisser seg 03

Videoer for ordførerkandidatene:

SJØVEGAN: Med under en ukes tid igjen til valget tilspisser det seg når enkelte partier i Salangen presenterer seg med videoer.
Les mer og se videoer
seminarforside

Besøker "Kåre på kaia":

SJØVEGAN: Tirsdag 3. september inviterer Salangen Arbeiderparti til åpent møte og sang med Tove Karoline Knutsen.
Les mer
Vil beholde barndomshjem 30

Ser negativt på nullkonsesjonen:

ÅRSTEIN: Under den politiske debatten i Gratangen, torsdag 29. august, kom det et rørende innlegg fra Helga Martinsen angående nullkonsesjon og arverett.
Les mer
Politikk Gratangen 29

Politikerne i Gratangen:

ÅRSTEIN: Det er ingen tvil om at ungdommen ble engasjert i politiske spørsmål under paneldebatten som var i Gratangen torsdag kveld, der samtlige politiske partier i kommunen stilte opp.
Les mer
gratangendebattforside

Paneldebatt foran valget i Gratangen

ÅRSTEIN: Torsdag kveld var det valgdebatt på ungdomshuset på Årstein i Gratangen. Alle de politiske partiene var tilstede og diskuterte saker som innbyggerne stilte spørsmål om. SN Produksjon var innhentet for å direktesende debatten. Salangsværingen Bjørn Nordmo var debattleder.
Se opptak av direktesendingen
4_salangen_skal_sreame_selv (3)

Høyres ordførerkandidat forklarer:

SJØVEGAN: Valgdagene nærmer seg med stormskritt, men ordførerkandidat Terje Bertheussen (bildet) fra Høyre ser ut til å ta det med ro og tar del i dagliglivet som vanlig.
Les mer
torgeirbesøkersalangen_INGRESS

Fylkesnes besøker Salangen:

SJØVEGAN: Onsdag 4. september skal Salangen SV ha et arrangement, hvor nestleder i Sosialistisk Venstreparti (SV), Torgeir Knag Fylkesnes kommer til Sjøvegan. – Vi skal ha omvisning på Salangfisk, og et åpent møte på kvelden ved Lundbrygga, sier Eli Helene Johannessen ved Salangen SV.
Les mer
Trond Giske - Cropped

Politisk kafé besøk i Lavangen:

TENNEVOLL: Torsdag 29. august kommer Trond Giske (bildet) og Gerd Kristiansen til Lavangen for kafé besøk med politiske samtaler, og inviterer alle som har anledning til å komme innom.
Les mer
valgseddel_ILLUSTRASJONSFOTO

Et fint alternativ løsning:

TENNEVOLL: Til årets kommune- og fylkestingsvalg kan det gis mulighet for å kunne avgi stemme hjemmefra dersom du av helsemessige årsaker ikke kan stemme på ordinært vis.
Les mer
besok_i_salangennyheter-venstre2019_INGRESS

Representanter fra Troms og Finnmark:

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter har hatt besøk av 1.kandidat Trine Noodt fra Alta og 2.kandidaten Irene Dahl fra Tromsø fra Venstres fylkestingsliste til valget nå i høst. Det gjelder å gjøre seg kjent i hverandres fylker når disse to fylkene blir til ett fylke fra 2020.
Les mer
Sittende ordfører i Ibestad kommune, Dag Sigurd Brustind. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ordførerduell foran valget i Ibestad:

HAMNVIK: Tirsdag kveld møtes ordførerkandidatene i Ibestad kommune til duell. I samarbeid med avisen Harstad Tidende direktesendte Salangen-Nyheter debatten. For de som ikke fikk med seg sendingen, så er det mulighet for å se opptak her.
Se opptak av direktesendingen
 
SALANGEN-NYHETER.COM

- Kunnskapen er viktig:

SALANGSVERKET: Troms og Finnmark Høyres sin 1.kandidat Christine B. Killie og 3. kandidaten Benjamin Furuly har i de siste dagene reist rundt om i Midt Troms på bedriftsbesøk. I Salangen har de to besøkt Salaks AS sitt landbaserte smoltanlegg.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Statsminister Erna Solberg:

FINNSNES: Statsminister Erna Solberg (bildet) besøkte onsdag formiddag Finnsnes for å heie frem ordførerkandidaten til Senja Høyre, Geir-Inge Sivertsen. Men hun hadde også med en oppfordring til Salangen Høyre.
Se videoreportasje
 
forhåndstemming_2017_NY_INGRESS

Husk valgkort og identifikasjon:

SJØVEGAN: Forhåndsstemmegivningen foran høstens kommunevalg er i gang, og alt er på plass på rådhuset i Salangen for de som nå vil stemme.
Les mer
lenvik20juni_FORSIDE

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag 20. juni 2019 var det kommunestyremøte i Lenvik. Der det ble diskutert ulike saker, blant annet om flytting av driftstilskudd for fysioterapi, og mye mer.
Se hele møtet her
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS