Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
47099216_674052989656604_8711060323378921472_n

Salangen får samisk stedsnavnskilt:

SJØVEGAN: Salangen kommune har vedtatt å be Statens Vegvesen om å skilte stedsnavn på lik linje med norske stedsnavn på blå skilt. Statens Vegvesen har selv eget vedtak på dette, som sier at flerspråklig skilting skal utføres innen april 2019. Enda er ikke noe skjedd.
Les mer
hands-2906458_1280 copy

Folkemøte om helse- og omsorgs plan:

SJØVEGAN: Tirsdag 9. april inviteres det til åpent folkemøte i Salangen om helse- og omsorgs plan. Prosjektleder Ellen J. Bertheussen ønsker alle salangsværinger fra 0 til 100+ å ta del i møtet å si sine meninger, ønsker og synspunkter.
Les mer
IBESTAD_KMOTE_INGRESS

Kommunestyremøte i Ibestad:

HAMNVIK: Ibestad kommunestyre var samlet til kommunestyremøte torsdag 8.november. Ulike politiske saker ble diskutert, blant annet ble digitaliseringsstrategi fra 2019 til 2022 tatt opp.
Se opptak av sendingen
ny_radmann_i_salangen_eller_ikke_INGRESS2

Ser tilbake på gode år:

SJØVEGAN: Administrasjonssjef, Frode Skuggedal har søkt etter rådmannstilling i Målselv kommune. Salangen kommune har derfor fått på plass en strategi for nyansettelse i framtiden når formalitetene blir avklart.
Les mer
brustindsakbig

Inviterer til tilstandsrapport:

HAMNVIK: Tirsdag 2. april blir det «Tilstandsrapport Ibestad» som ordfører på Ibestad, Dag Sigurd Brustind da er initiativtaker for. – Det skjer mye i området, så da er det greit å oppdatere befolkningen, sier ordføreren.
Les mer
 
bernt_egil_ingressss

Salangen Rødt:

SJØVEGAN: Nylig ble Salangen Rødt stiftet. Til nå har partiet kun bestått av et interimstyre, i ledelse av Bernt-Egil Berntzen. Nå leter de etter flere politisk likesinnede salangsværinger til å finne sin plass i det ny- etablerte lokalpartiet.
Les mer
Nominasjonslista_krf_klar_INGRESS

Anne Vestermo Nesje fikk fornyet tillit

SJØVEGAN: KrF i Salangen avholdt sitt nominasjonsmøte mens Knut Arild Hareide besøkte bygda torsdag 21. mars. Der ble det vist til at Anne Vestermo Nesje fikk fornyet tillit til å være listetopp for KrF i Salangen.
Les mer
Krf_pa_besok_INGRESS

Møtte salangsværingene:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var det åpent møte med tidligere partileder Knut Arild Hareide (KrF) på Kåre på Kaia. Her ble det diskutert både fylkesammenslåing og hva som kan gjøres med de lave fødselstallene i Norge.
Les mer
arena_elvenes_varrengjoring_ingress

Fylkeskommunen gir 860 000 kroner:

ELVENES: Salangen kommune som har driftsansvaret for Arena Elvenes har fått bevilget 860 000 kroner til forprosjekt for Arena Elvenes.
Les mer
terjebertheussenforside

Hele 14 kandidater til høstens valg:

SJØVEGAN: Terje Bertheussen (bildet) er valgt til Salangen Høyres førstekandidat foran høstens kommunevalg, og skal dermed utfordre sittende ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo om ordførervervet.
Les mer
akk_geiter_ingress

Ann Karin Kvernmo er sterk i sin sak:

ALTA: Fredag var sametingspolitiker Ann Karin Kvernmo på plenum i Sametinget hvor hun snakket om gjeninnføring av geit til Finnmark. Saken har fått stor respons i media, og hun er spent på hva fremtiden vil bringe.
Les mer
 
IvarBprestbakmo_foreslat_gjenvalg_INGRESS

Valgkomiteens innstilling til sentralstyret:

SJØVEGAN: Som det kommer frem av valgkommiteens innstillig til sentralstyret i senterpartiet, har Ivar B. Prestbakmo blitt foreslått gjenvalgt til sentralstyret i Senterpartiet. Ivar B. Prestbakmo har sittet i sentralstyret siden 2017.
Les mer
Lenvik_kommunestyre_28feb_INGRESS

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag 28. februar 2019 var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om vedtekter om barnehage, og skolefritidsordning. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se hele møtet her
 
Gratangen_kommunestyre_28feb_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre gikk torsdag 28. februar 2019 gjennom alternativer for framtidig barnehagestruktur. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
aili_bernhardt_ingresss

Sametingspresidenten på Lavangen-besøk:

TENNEVOLL: Mandag var sametingspresident Aili Keskitalo på besøk i Lavangen kommune, her var hun i møte med ordføreren og besøkte den samiske barnehagen i Spansdalen.
Les mer
 
nybygg_Ryet_INGRESS

Nye leiligheter på Miljøtjenesten Ryet:

SJØVEGAN: Det ble tatt opp under kommunestyremøtet i Salangen 18. februar, hvor det ble vedtatt at Salangen kommune ved administrasjonsjefen igangsetter nybygg av leiligheter ved Ryet. De skal være ferdigstilt innen utgangen av desember 2019
Les mer
roe_jenset_ingress[1]

Billigere å renovere gamle skolen:

HAMNVIK: Det nåværende rådhuset til Ibestad kommune i Hamnvik har en lang punktliste med feil og mangler og er ikke et optimalt administrasjonsbygg for kommunen. Derfor legger nå formannskapet frem forslag til nytt rådhus.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS