Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
terjebertheussenforside

Hele 14 kandidater til høstens valg:

SJØVEGAN: Terje Bertheussen (bildet) er valgt til Salangen Høyres førstekandidat foran høstens kommunevalg, og skal dermed utfordre sittende ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo om ordførervervet.
Les mer
tor_magnus_østvik_ingress

Salangen KrF fornøyd med:

SJØVEGAN: Salangen KrF kan gå inn et valgår og se at de holder seg stabil i forhold til medlemsmassen. Men om det har vært noen politiske seiere i året som var for partiet lokalt, er leder Tor Magnus Østvik (bildet) heller usikker på.
Les mer
kirsti_ingress

Nestleder i SV til Salangen:

SJØVEGAN: 22. januar kommer nestleder for Sosialistisk Venstreparti, Kirsti Bergstsø til Salangen. Det skal arrangeres et åpent møte på Kåre på Kaia, og styremedlem Eli Helene Johannessen oppfordrer alle engasjerte til å møte opp.
Les mer
hege_AP_ignress

Hege nominert som 1. kandidat:

TENNEVOLL: Torsdag var det nominasjonsmøte i Lavangen Arbeiderparti. Her kom det frem at Hege Beate Myrseth Rollmoen (bildet) er partiets førstevalg som ordførerkandidat. – Det er en ære å bli spurt, og jeg har takket ja, forteller Hege Beate til nettavisen.
Les mer
brustindsakforside

Lar Målselv gjøre sine vurderinger:

HAMNVIK: Ibestads ordfører, Dag-Sigurd Brustind ønsker å etablere et eget interkommunalt legevaktsamarbeid med Salangen og Lavangen om Målselv trekker seg fra den nåværende avtalen. Foreløpig er det stille i saken.
Les mer
0_4274934

2,87 mill til Ibestad og Dyrøy:

IBESTAD/DYRØY: Dyrøy og Ibestad kommune har fått tildelt midler fra fylkeskommunen til utvikling av kystnære industriområder, henholdsvis Espenesbogen i Dyrøy som får 2,58 millioner, og Breivoll havn på Ibestad som får 290 000 kroner.
Les mer
SP_ingress

Sp-leder på besøk i Salangen:

SJØVEGAN: Torsdag var Senterparti- leder Trygve Slagsvold Vedum på besøk i Salangen. Her ble blant annet ambulanseberedskapen drøftet, og på ettermiddagen var det duket for møte på kulturhuset.
Se videoreportasje
 
6176088_4290591 copy

Ungdomsrådets forventninger til kommunen:

SJØVEGAN: Under kommunestyremøtet i Salangen sist mandag var ungdomsrådet på besøk og fortalte om hvilke saker de jobber for. Årets ungdomsråd består av hele åtte unge medlemmer.
Les mer
SkalVereGjest_Forside

Senterpartiets kommunevalgliste:

SJØVEGAN: Ronald Martinsen kjent fra fotballen i Salangen, hiver seg nå inn i lokalpolitikken. Til neste års kommunevalg stiller han som 10.kandidat på Salangen Senterpartis kommunevalgliste.
Les mer
solveignilsenbilde

Kreosot-stolpene gjør Solveig syk:

BRANNVOLL: Solveig Nilsen (innerfelt) har siden påsketider kjempet for å få fjernet to kreosot stolper som Nordix Data har satt opp like utenfor huset hennes ved Brannvoll.
Les mer
ibestadsak_2018_13des_INGRESS3

Mange tilbakemeldinger:

HAMNVIK: Ibestad kommune ønsker nå å gjeninnføre en tilskuddsordning for ungdom som ønsker å etablere seg i kommunen, men utenfor kommunale boligfelt.
Les mer
 
5903566_3605878

Nå skal Herredshuset opp i kommunestyret:

SJØVEGAN: På kommunestyremøtet til Salangen kommune som finner sted den 17. desember skal det avgjøres hva som endelig skal skje med Herredshuset. Slik det ser ut nå ligger flertallet på å selge bygget.
Les mer
nyvoll_permisjon (2)

Fra Salangen kommunestyre:

SJØVEGAN: For kommunestyremøte i Salangen kommune har Sveinung Nyvoll (Ap) søkt om permisjon fra offentlige verv. I saksdokumentene opplyses det om at grunnlaget er at han skal tjenestegjøre i internasjonale operasjoner.
Les mer
 
Ingrid_franzen_AP_nominasjon_ingress

Nominasjonsmøte i Salangen Ap:

SJØVEGAN: Mandag kveld var det nominasjonsmøte i Salangen Arbeiderparti. Øverst på lista over ordførerkandidater er det Ingrid Franzen som er listet. Hun har lang fartstid fra lokalpolitikken.
Les mer
000401560156_AP_nominassjonsmote (1)[1]

– Vi har en dyktig dame på toppen:

SJØVEGAN: I kveld skal Salangen Arbeiderparti ha møte, og her skal det blant annet jobbes videre med listen over ordførerkandidater for det kommende valget.
Les mer
 
lokaljulehandelforside

Næringsutvalget med oppfordring:

SJØVEGAN: Næringsutvalget i Salangen kommune vil oppfordre alle til å støtte opp om lokal handelsstand, og handle lokalt, også nå i julehandelen.
Les mer
brustind_2018-INGRESS

Ibsetad ordføreren er lettet:

HAMNVIK: Ibestad kommune har fått tildelt 49 millioner i støtte fra Staten for sykehjemsprosjektet som kommunen har jobbet med nå i nesten 4 år. – Jeg er utrolig lettet, og spaden kan nå settes i jorda i mai 2019, sier ordføreren.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS