Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
REPLIKKEN_16MAI_ALEKS_INGRESS_NY

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Aleksander Walør slått av en prat med Lill-Anita Holte fra Røde kors som arrangerer diskotek i Ibestad i kveld. Marianne Lakselv fra Husfliden i Tromsø, som skal hjelpe oss med å få bunaden ren, fin og klar for 17. mai. Og til slutt skal vi høre fra Marie Myrlund fra Sjøveganrussen.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_27MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om grunnen bak hvorfor Betelskipet «Elieser 6» dessverre ikke kunne seile inn til Sjøvegan tidlig i år, og litt om «Tilstandsrapport Ibestad» og hva de skal ta opp tirsdag 2. april
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_26MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om etableringen av mottak ved Storfossen Bokollektiv AS i Gratangen kommune, info om SjøveganLAN som snart arrangeres i Salangen, samt et spesielt besøk av Selma og Vidar ved Lavangsnes Wunderkammer.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_25MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om Kvæsmebolet Revygruppe som feirer 30 år med revyfest på lørdag, nyheten om Vikingarna som gjør en comeback ved å spille på en ekstra dansegalla på Evenskjer, og om Várdobáiki Samisk senter som nå har fått på plass planene om å renovere deres lokaler på Evenskjer.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_22MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om det nye droneprosjektet som tar plass på Arena Elvenes, en politisk engasjert ungdom med en melding til voksne politikere, og litt om Salangen-besøket som Knut Arild Hareide nå har lagt bak seg.
Se opptaket av sendingen her
 
REPLIKKEN_21MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med grunnlegger for Deep Forest Husky, Tommy Eliassen om hvordan den nye suksessen startet, en rapport om hvordan det står til med Lyden av Astafjord, og en prat med ordfører i Målselv, Nils Foshaug om deres nye framtidige rådmann.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_19MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med Linas Johan Hanssen som skal gjøre en ny stunt for innsamling av penger til en god sak, vi fikk også høre hvordan fiskeuka ble markert ved Extra Sjøvegan, Charlotte Solli Larsen som skal delta i et åpent dialogmøte om netthets og til sist info om årets kulturuke i Midtre Skånland.
Se opptaket av sendingen her
REPLIKKEN_15MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med Laila Benjaminsen om at det er mange sanitetsforeninger som ønsker et felles prosjekt å jobbe for, Arnt Marius Eriksen om en lei situasjon der han mener hans datter ikke får tilstrekkelig samisk undervisning når hun skal begynne på skolen, og mer.
Se opptaket av sendingen her
replikken-guro

Se "Replikken":

SJØVEGAN: Fredag ettermiddag gikk siste utgave av "Replikken" på lufta før sommeren. Programleder var Guro Bjørnsund, og hun intervjuet blant annet Helge Eriksen fra Harstad om fiskestarten i Salangselva.
Se opptaket av sendingen her
replikken_28juni_Are

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av Replikken skal programleder, Are Apeland prate med flere gjester, blant annet ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo for å høre om det nye systemet som kommunen skal ta i bruk i nærmere framtid.
Se sendingen her!
Gura_replikken_backlashifishingtonny_ingress

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dag er det 27.juni og programleder Guro Bjørnsund pratet i dagens sending med Tonny Lunnan som sammen med Backlash Fishing Norway som er i full gang med oppvarmingen til helgas store fiskekonkurranse.
Se sendingen her!
 
replikken_guro_bjørnsund_22juni

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av Replikken er Guro Bjørnsund programleder, og hun skal gi deg mye spennende innhold, blant annet fra Gratangen med Røde Kors som skal ut på tur.
Se sendingen her!
andreasreplikken

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dag er det 23.juni og sankthansfeiring, også i Salangen. Programleder Are Apeland pratet i dagens sending med Andreas Utstøl som skal ha feiring med rømmegrøt på Garsnes Brygge.
Se sendingen her!
 
replikken_14juni_Are

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Are Apeland blant annet med Knut Baglo ved Proneo AS som skal snakke om veivalget som skal diskuteres på Nordavindshagen i Dyrøy i kveld.
Se Replikken her
3333

Direkte på Facebook:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Aleksander Walør blant annet med Lions medlem Torfinn Hansen for å høre om 100 års jubileet til Lions International.
Se Replikken her
 
Replikken_8juni_ingress

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Håvar Laberg for å høre om konfirmasjonstreffet i Lavangen som er for de som ble konfirmert for hele 50 år siden.
Se Replikken her
ARE_tonje_utmo

Se Replikken:

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" var Are Apeland tilbake i stolen og snakket med blant annet Tonje Utmo om musikkforeningen som fyller 70 år. Dagen skal markeres med en spesiell konsert.
Se opptak av direktesendingen:
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS