Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
REPLIKKEN_21MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med grunnlegger for Deep Forest Husky, Tommy Eliassen om hvordan den nye suksessen startet, en rapport om hvordan det står til med Lyden av Astafjord, og en prat med ordfører i Målselv, Nils Foshaug om deres nye framtidige rådmann.
Se opptaket av sendingen her
replikken_knut_b

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med informasjonsrådgiver ved Norske Kveners forbund som kunne dele at kvenene endelig har fått sitt felles flagg.
Se Replikken her
Replikken_Knut_4124214

Se Replikken:

SJØVEGAN: i mandagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild JOhansen blant annet snakke med leder, forening Villmarksrock, Stian Holm Strømseth for å få en status om hva som er klart.
Se Replikken her
replikken_herleif_fredag_12_mai

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I fredagens utgave av "Replikken" snakker Herleif Kristoffersen blant annet med leder for Norske kveners forbund, Hilja Huru som ønsker å endre utdanningsloven slik at det blir et krav å ha et kvensk språktilbud i skolen.
Se opptak av direktesendingen
REPLIKKEN_TORSDAG_11_MAI_2017

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I torsdagens utgave av "Replikken" har Herleif Kristoffersen snakke med blant annet daglig leder ved Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal om at de i år skal markere 5 års jubileet for ARN med en bok med bilder av tilskuerengasjementet.
Se opptak av direktesendingen
replikken_knut_a

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" skal vi blant annet snakke med leder i Salangen Pistolklubb, Svein-Ketil Olsen som skal være blant dem som skal representere Salangen i Lauvspretten 2017 på Finnsnes.
Se direktesendingen:
per_asbjorn_replikken

Se Replikken:

SJØVEGAN: I tirsdagens utgave av "Replikken" snakket vi blant annet snakke med Tommy Mikaelsen ved Harstad Brann og Redning som fortalte om brannøvelsen som foregikk i Ibestadtunnelen, hvor de skulle bruke åpne flammer.
Se opptak av direktesendingen:
 
REPLIKKEN_OURLAND_STEINAR_STEFFENSEN

Se Replikken:

SJØVEGAN: I mandagens utgave av "Replikken" snakket vi blant annet snakke med Steinar Steffensen som fortalte om hvordan det var å igjen spille sammen med Ourland, og at det har ikke forandret seg så veldig siden 1975.
Se direktesendingen her:
replikken_oberstløytnant_karl_kristian_svendsen_fredag_5_april

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har vi snakket med oberstløytnant Karl Kristian Svendsen som kommer til Salangen for å holde tale på 17. mai, i tillegg skal vi en tur til Målselv Fjellandsby som er i stadig økning.
Se opptaket av sendingen her
replikken_may_the_forth_be_with_you_han_shot_first_ingress

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har vi blant annet snakket med regiondirektør i Tollregion Nord-Norge, Atle Joakimsen, som informerte om hvor mye man har lov å ta med seg over grensen fra utlandet.
Se opptak av direktesendingen:
Replikken_3mai2017Forside

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av Replikken har vi snakket med 1. kandidat til Stortingsvalget, Sandra Borch fra Senterpartiet som føler seg overkjørt etter at stortingsflertallet vedtok sammenslåing av Troms og Finnmark.
Se opptak av direktesendingen:
 
Replikken_2mai2017_Forside

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket vi om skytterstevnet som skal være på Finnsnes. Vi tok også en titt på Hege Hammer Bech som er leder for 17. mai komitéen i Bardu.
Se opptak av direktesendingen
Herleif_replikken

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har Herleif Kristoffersen blant annet snakket med ordfører i Målselv kommune, Nils Ole Foshaug om veterandagen, den 8. mai.
SE OPPTAK AV DIREKTESENDINGEN:
 
Replikken_27april2017_Forside

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket vi med Lise-Marie Bårdsen om muligheten om å få gratis tannlegetime i Tromsø. Vi snakket også med ordføreren i Bardu som fortalte om utbygging av bredbånd i Salangsdalen.
Se opptak av direktesendingen:
Replikken_timeless_knut

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har vi snakket med seksjonssjef i Språkrådet, Daniel Ims som skal fortelle om vinnerene av Kvensk språkpris 2017.
Se opptak av direktesendingen:
 
Replikken_25april2017_Forside[1]

Se Replikken:

SJØVEGAN: Knut-Arild Johansen har i dag funnet spennende og unike saker til dagens utgave av "Replikken". Han pratet om universet, båten Anna Rogde, og elgbeitetaksering.
Se opptak av direktesendingen:
Replikken_24april2017_Forside

Se Replikken:

SJØVEGAN: I Replikken snakket vi med ordføreren i Sørreisa om kommunens framtid. Vi snakket også med en i fra Dyrøy omInternasjonal Kafé som skal være nå på torsdag.
Se opptak av direktesendingen:
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS