Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
PaHjul_12mai_2017

Turn og de glade 40-årene:

SJØVEGAN: I ukens siste utgave av "SN-TV på Hjul" viser vi våroppvisningen til Salangen IF-Turn. I tillegg viser vi et kort utdrag fra da det var musikalskteaterforestilling på SABE.
Se sendingen her:
PaHjul_10maiForside

Våren er i luften:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "SN-TV på Hjul" skal vi innom Elvelund Camping som gjør de siste forberedelsene før sesongåpningen. Vi skal også prate med Egil Danielsen som uttaler seg om det farlige Medby-krysset.
Se sendingen her:
PaHjul_8mai2017_Forside

Brynjar ser frem til å bli YX:

SJØVEGAN: I kveldens sending tar vi en prat med daglig leder ved Best-stasjon som forteller at han ser frem til å få stasjonen omgjort til YX.
Se sendingen her:
 
SN-TVPaHjul_3mai2017Forside

Lamming og kulturmidler:

SJØVEGAN: I kveldens sending tar vi en prat med en sauebonde i fra Øvre Salangen som er kommet godt i gang med lammingen. Vi tar også en prat med Gunnar Sæbø som kan informere om et nytt treårig prosjekt med navnet Arena Skole-Næringsliv.
Se sendingen her
SN_TVPaHjul_27april2017_Forside

Kurs på Lundkaia:

SJØVEGAN: I dagens utgave av SN-TV på Hjul skal vi ta en titt på læring om pjåling, elever som sprenger fraværsgrensa, og Fjelstad dekk som har i år sin siste sesong.
Se sendingen her
SN-TV_PaHjul_26aril2017V

Musikk i Sjøvegan:

SJØVEGAN: I de siste dagene har det væårt mye musikalske og kulturelle innslag i Salangen. I dagens utgave av SN-TV på Hjul vil vi høre musikk fra Fotefar, Valkyrien Allstar, og til slutt skal vi prate om universet.
Se sendingen
PaHjul_24april2017

Aktiv helg i Salangen og Bardu:

SJØVEGAN: Det har vært en aktiv helg både i Salangen og i Bardu i helga som var. Turnstevnet og fotball-kick off på Setermoen er to av innslagene vi skal ta en titt på i dagens utgave av "SN-TV på Hjul".
Se sendingen
PaHjul_21april2017

Se "SN-TV på Hjul"

SJØVEGAN: I ukens siste utgave av "SN-TV på Hjul" møter vi rektor ved Salangen skole, Lars Georg Nordhus i dameklær, Anne Mette Brustuen med livbøyer, og til slutt Lars Kai Nordmo som gjør vårforberedelser.
Se sendingen her!
SN-TVPaHjul_19arpil2017

Frelsesarmeen på SABE::

SJØVEGAN: I dagens program har vi snakket med ordføreren i Salangen som er gira på at Sjøvegan er en av finalistene til VG-lista "By Extra". Vi har også vært innom SABE som hadde besøk av Frelsesarmeen.
Se sendingen:
PaHjul_7april2017_Forisde

Hjertestartere kan redde liv:

SJØVEGAN: Per Asbjørn Gundersen har vært i Sjøvegan og hørt om de forskjellige hjertestarterne som er tilgjengelig rundt i Salangen kommune. I tillegg har han hørt om hva elevene ved Sjøvegan VGS skal gjøre i påsken
Se sendingen
PaHjul_5april2017_Forside

Renovering på Lundbrygga:

SJØVEGAN: Aleksander Walør har vært i Sjøvegan og tatt en titt på renoveringen som foregår på Lundbrygga. I tillegg har han vært oppe på SAFA som i dag arrangerte påskebasar.
Klikk her for å se sendingen
PaHjul_3april2017_Forside

Titt på Reistadløpet:

SETERMOEN: Aleksander Walør var på Setermoen i helga for å ta en titt på Reistadløpet som ble arrangert. Der møtte han mange spreke skigåere som gikk i løypa.
Klikk her for å se sendingen
PaHjul_27mars2017_Forside

Navnekonkurranse:

SJØVEGAN: Knut-Arild Johansen har vært i snøværet for å finne ulike saker i Salangen til dagens sending av "SN-TV på Hjul". Han tok en titt på navnekonkurranse knyttet til U4 området, Dina Bay som forbereder seg til klesbyttedagen, og Bjarne Dahlberg som ser frem til UKM i Salangen.
Klikk her for å se sendingen
 
PaHjul_24mars_Forside

Traff på folk:

SJØVEGAN: Eve Hörnig er på farten i dagens utgave av "SN-TV på hjul". I dag vil hun ta en titt på det som skjedde på kulturhuset i går da det ble arrangert damenes skytterkveld og folkemøtet om Arctic Race of Norway.
Klikk her for å se sendingen
PaHjul_22mars2017

Se "SN-TV på Hjul"

TENNEVOLL: Herleif Kristoffersen er programleder på "SN-TV På Hjul" som vil ta oss gjennom den nye løperen i Lavangen, Ronald Kvernmo med Isogaisa, og til slutt om konkurransen for å få VG-lista til Sjøvegan.
Se sendingen:
 
PaHjul_20mars2017-v2

Se "SN-TV på Hjul"

SOLØY: I dagens sending av "SN-TV På Hjul" vil vi ta en titt på noen av sketsjene fra rekefesten på Soløy. Vi har også fått med en historie om Draugen fortalt av Sonja Westrheim.
Se direktesendingen:
SNTV_PaHjul_17mars_2017

Se "SN-TV på Hjul"

SETERMOEN: Torsdag kveld var det den helsprøe Viken- revyen på Setermoen. Dette og mer til i fredagens utgave av "SN-TV På Hjul".
Les mer
 
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS