Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
ddemillionfiskenforside

Alle artistene er sluppet:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld slapp Millionfisken alle artistene som kommer til å sørge for det sceniske bidraget til neste års fiskefestival. I år kommer blandt annet bandet DDE!.
Les mer og se video
mazhar_nytt_dekor_forside

Mazhar har pyntet:

SJØVEGAN: Mazhar har nå dekorert gatekjøkkenet sitt om, og syns det er blitt mye koseligere. Han forteller at i sommerferien skjer det enda større forandringer.
Les mer
kystvakta_pa_millionfisken_forside

KV Heimdal deltar på Millionfisken:

Karavika: KV Heimdal ankom Salangen i halv seks tiden fredags ettermiddag. Med seg er en besetningen på tolv mann, hvor flere aldri har vært i området før.
Les mer
drosje_forside

Egen parkeringsplass:

GAMLE BANKBYGGET: Drosjene har nå fått tildelt egen parkeringsplass utenfor det gamle bankbygget. Her blir de stående klare fredag og lørdag under Millionfisken.
Les mer
hovedkonserten_flyttes_forside

Usikre vindforhold:

LUNDKAIA: CC Cowboys-konserten som etter planen skulle være på hovedscenen i kveld klokken 22.00 flyttes nå inn i festivalteltet like ved til samme tidspunkt. Dette deler Millionfisken på sin Facebook-side
Les mer
 
reunionkamp_forside

Spillerne leverte show:

IDRETTSHEIA: All stars-laget hadde allerede etter ti minutt gjort fem bytter. Publikumet jublet og heiet hele veien.
Les mer
flytter_premieutdeling_forside

Millionfisken informerer:

LUNDKAIA: Etter gårsdagens kalde og forsinkede premieutdeling flytter nå Millionfisken premieutdelingen fredag. Detter informerer de om på sine Facebook-sider.
Les mer
sekretariat_fredag_forside

Sekretariatet er fornøyd:

LUNDKAIA: Sekretariatet informerer fredags morgen at torsdag var den beste torsdagen, med tanke på hvor mange festivalpass som var hentet ut og solgt. Til tross for de største dagene, fredag og lørdag.
Les mer
sandra_lyng11

Sandra Lyng Haugen om Salangen:

LUNDKAIA: Uten noe tvil i tankene kan en hver som var på konserten torsdag kveld si at Sandra Lyng Haugen storkoste seg i Salangen. Hun skal nå videre til Trondheim, men både hun og lokale Smoothie Crew tok seg et lite minutt til å snakke med vår reporter Aleksander Walør.
Se videoreportasje
 
sandra_lyng

Se bildeserien:

LUNDKAIA: En kald vind kjølte ned publikummet, men straks Sandra Lyng kom på scenen varmet hun opp hele brygga. Selv merket hun kulden godt, men stilte forberedt.
Les mer
premieutdeling_torsdag_forside

Sen premieutdeling:

LUNDKAIA: Premieutdelingen torsdag er nå vell gjennomført, etter en 20-minutters forsinkelse. Hovedkomiteen beklager at de oppmøtte måtte vente.
Les mer
 
RS_Dagfinn_Paust_klar_til_dyst_ingress

Redningsskøyta klar til dyst:

SJØVEGAN: Under Millionfisken er det klart at båter skal taes i bruk. Og der det er ekstreme mengder med sjøfart, er redningsskøyta klar til dyst. Skipper Raymond Klæboe minner alle på å ta med flytevesten og sjekke formen.
Les mer
Forste_orret_ingress

Millionfisken gratulerer:

SJØVEGAN: Like før klokken 16.00 fikk Salangen Nyheter beskjed om at årets første sjøørett var meldt inn i konkuransen om førstepremien. Øretten ble veid inn til 3 136 gram.
Les mer
 
igangmillionfiskenforside

Millionfisken 2018 er i gang:

SJØVEGAN: Millionfisken 2018 er i gang, og ble markert med det tradisjonelle smellet levert av Maxi Pyroteam. Nettavisens skribent tok en tur ut på Sagfjorden og ble kjent med flere av fiskerne som skal fiske i helga.
Les mer
sandra_lyng_ingress

Sandra Lyng klar for i kveld:

LUNDKAIA: Sandra Lyng skal spille i kveld torsdag på Millionfisken. Hun er ferdig med lydprøver og klar for kvelden!
Les mer
 
ikoforside

Sekretariatet oppdaterer:

SJØVEGAN: Millionfiskens sekretariat oppdaterte Salangen_Nyheter onsdag kveld med ferske tall. De oppsummerte timene de holdt åpent i går som oppvarming før det store innrykket i dag.
Les mer
melkesjokoladekonkuranse_forside

Konkurranse på Coop Extra Sjøvegan:

SJØVEGAN: Onsdag formiddag annonserte Coop Extra Sjøvegan en extra stor sjokolade-konkurranse. Du kan vinne 2 kg sjokolade, til hele familien din.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS