Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
SALANGEN-NYHETER.COM

SjøvegAND River Race 2019:

ANDELUND: Lørdagens SjøvegAND River Race 2019 gikk av stabelen i år som i fjor, og like flott gjennomført som alle år tidligere. I år var det derimot Christian Sørensen som vant hele 30.000 kroner på grunn av at han hadde den rette badeanda.
Les mer
andeløpet-6

Se bildeserien:

ANDELUND: Andeløpet som årlig arrangeres av Salangen Musikkforening gikk i år av stabelen med et hav av både publikum og ender. Sola tittet til og med fram under hele løpet.
Les mer og se bilder!
fast_pa_tivoli_forside

Satt fast i 30 minutter:

SJØVEGAN: Besøkende på Hugos Tivoli ble sittende fast på en av karusellen. Mekanikken som åpnet og lukket dørene fungerte ikke.
Les mer
parkeringskaos_forside

Mye biler i sentrum:

SJØVEGAN: Gatene i sentrum er nå under Millionfisken stappet med biler. Biler parkerer der du aldri har sett biler parkere før i Sjøvegan.
Les mer
gatelopet_forside

Se bildeserien:

SJØVEGAN: Ungene hadde lyst til å løpe flere runder, mens trafikken sto i Sjøvegan-sentrum. Arrangørene var godt fornøyd.
Les mer
INGRESS[1]

Se "I kveld fra Millionfisken":

SJØVEGAN: Vi tar pulsen på Millionfisken- arrangementet i Salangen, med interessante personer og gjester med Sissel Mathisen som programleder. Følg med!
Se programmet her
cc_cowboys_forside

CC Cowboys leverer:

LUNDKAIA: Etter at CC Cowboys byttet fra hovedscenen og til festivalteltet på grunn av vind, så kan det rapporteres om et fullt telt, og brede smil fra publikummet.
Les mer
mazhar_nytt_dekor_forside

Mazhar har pyntet:

SJØVEGAN: Mazhar har nå dekorert gatekjøkkenet sitt om, og syns det er blitt mye koseligere. Han forteller at i sommerferien skjer det enda større forandringer.
Les mer
kystvakta_pa_millionfisken_forside

KV Heimdal deltar på Millionfisken:

Karavika: KV Heimdal ankom Salangen i halv seks tiden fredags ettermiddag. Med seg er en besetningen på tolv mann, hvor flere aldri har vært i området før.
Les mer
drosje_forside

Egen parkeringsplass:

GAMLE BANKBYGGET: Drosjene har nå fått tildelt egen parkeringsplass utenfor det gamle bankbygget. Her blir de stående klare fredag og lørdag under Millionfisken.
Les mer
hovedkonserten_flyttes_forside

Usikre vindforhold:

LUNDKAIA: CC Cowboys-konserten som etter planen skulle være på hovedscenen i kveld klokken 22.00 flyttes nå inn i festivalteltet like ved til samme tidspunkt. Dette deler Millionfisken på sin Facebook-side
Les mer
reunionkamp_forside

Spillerne leverte show:

IDRETTSHEIA: All stars-laget hadde allerede etter ti minutt gjort fem bytter. Publikumet jublet og heiet hele veien.
Les mer
flytter_premieutdeling_forside

Millionfisken informerer:

LUNDKAIA: Etter gårsdagens kalde og forsinkede premieutdeling flytter nå Millionfisken premieutdelingen fredag. Detter informerer de om på sine Facebook-sider.
Les mer
 
sekretariat_fredag_forside

Sekretariatet er fornøyd:

LUNDKAIA: Sekretariatet informerer fredags morgen at torsdag var den beste torsdagen, med tanke på hvor mange festivalpass som var hentet ut og solgt. Til tross for de største dagene, fredag og lørdag.
Les mer
sandra_lyng11

Sandra Lyng Haugen om Salangen:

LUNDKAIA: Uten noe tvil i tankene kan en hver som var på konserten torsdag kveld si at Sandra Lyng Haugen storkoste seg i Salangen. Hun skal nå videre til Trondheim, men både hun og lokale Smoothie Crew tok seg et lite minutt til å snakke med vår reporter Aleksander Walør.
Se videoreportasje
 
sandra_lyng

Se bildeserien:

LUNDKAIA: En kald vind kjølte ned publikummet, men straks Sandra Lyng kom på scenen varmet hun opp hele brygga. Selv merket hun kulden godt, men stilte forberedt.
Les mer
premieutdeling_torsdag_forside

Sen premieutdeling:

LUNDKAIA: Premieutdelingen torsdag er nå vell gjennomført, etter en 20-minutters forsinkelse. Hovedkomiteen beklager at de oppmøtte måtte vente.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS