Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
ordforerstridforside
Erling Bratsberg (t.v) blir Lavangens nye ordfører. Svein Sæther fra Høyre blir kommunens nye varaordfører. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Avklaring om de fire politiske årene:

Erling blir ny ordfører

TENNEVOLL: Onsdag kveld ble det endelig klart i Lavangen. Erling Bratsberg (t.v) blir kommunens nye ordfører, mens Svein Sæther (t.h) blir den nye varaordføreren.


Lavangen Senterparti, Lavangen Høyre og Lavangen FrP ble sent onsdag kveld enige om et valgteknisk samarbeid. - Vi var veldig enige, og det var ett veldig positivt møte. Og alle ønsket Erling Bratsberg som ordfører, og Svein Sæther som varaordfører fra Høyre, sier leder i Lavangen Senterparti, Sandra Borch til nettavisen. Hun forteller videre at Senterpartiet fikk leder i samepolitisk utvalg også.


Kjempefornøyd med resultatet

Leder i Senterpartiet i Lavangen, Sandra Borch er kjempeglad. - Jeg er kjempefornøyd som leder. Endelig er vi havn. Det har vært tre uker med telefonsamtaler mellom oss. Høyre gav klar beskjed i dag om at de støttet oss i samarbeid i de fire kommende år. Vi har alle partiene har gått grundige runder i egne partier om at vi ønsker ett borglig samarbeid. Vi vil ha en regimeskifte i kommunen, det er sikkert, sier Borch til nettavisen.


Tar grep med en gang

I morgen torsdag klokken 12.00 settes det nye kommunestyret i Lavangen. Sandra Borch har allerede klart hva som blir første sak og ta fatt på for de tre borgerlige partiene. - Kuttet på Lavangsheimen er prioritert nummer 1 for alle de tre partiene. Vi må finne gode løsninger, vi må gå i lag om dette, og alle gode forslag skal tas opp på fornuftig og god måte. Vi må fokusere på samarbeid i Lavangen fremover. Jeg ser frem til møtet i morgen. Det blir selvsagt litt spenning, avslutter Borch.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS