Det var en glad, men overrasket leder Laila Tunheim som sammen med  Mental helse på Sjøvegan, tirsdag fikk overakt sosialarbeiderprisen for 2012. Det var fylkesleder i fellesorganisasjonen i Troms, Gøril Madsen som sammen med Fylkessekretær Mona Olafsen, hadde tatt turen til Salangen for å dele ut denne prisen. Med seg hadde de damen som hadde foreslått Mental helse avdeling Sjøvegan til denne prisen. May Britt Woll er halvt salangsværing selv og har flere ganger vært innom Mental Helse sin kafe i Salangen og har sett den jobben de har gjort.- Det er folk i fra flere nabokommuner som reiser til Sjøvegan for å delta på Møteplassen og det er et så godt tilbud og de gjør en så god jobb at det var derfor jeg nominerte dem, sier May Britt Woll til nettavisen.


Fortjent
Fylkesleder Gøril Madsen sier at de fikk inn fem nominasjoner til denne prisen, men det var ikke vanskelig å velge kandidat i år. De hadde hørt så mye bra om Mental Helse i Salangen og den jobben de gjør. Den omsorgen de viser for andre medmennesker og at de tar i mot alle som ønsker å komme. Og Mental helse i Salangen er fylkes nest største lag, bare slått av Harstad.- Det sier mye, sier Gøril Madsen. Prisen er på 10 000 kroner og deles ut rundt den 20 mars hvert år, og går til lag eller foreninger som driver sosialt arbeid.


Overrasket

Leder for Mental Helse i Salangen, Laila Tunheim var kjempeglad for å ha mottatt denne prisen, men hun ble nok ganske overasket da hun først fikk beskjed. - Jeg ble så overasket at jeg holdt nesten på å svime av, sier Laila Tunheim. Det var en kjempestor overaskelse, fortsetter hun. Hun forteller også at det er godt å få vite at det blir lagt merke til den jobben de gjør og ikke minst at det blir satt pris på. Noe de nå har fått et godt bevis på. Miriam Jensen Bekkeli, politiker i Salangen kommune var også med under prisutdelingen. Hun sier at Mental Helse og Salangen kommune alltid har hatt et godt samarbeid og det håper hun at de kan fortsette med. - Det betyr mye at lag og foreninger viser stort engasjement i lokalsamfunnet, sier Jensen Bekkeli.


Velkommen
Laila Tunheim var selv veldig fornøyd med dagen og prisen, og hun vil presisere at alle er hjertelig velkommen til å komme på Møteplassen. Uansett, store og små, gammel som ung. Alle er velkommen hos oss uansett. Vi tar i mot alle sammen.