Ungdommens Rock & kor-festival tilbyr gratis buss for våre gjester. - Vi er avhengig av påmeldinger for at bussene blir satt opp. Hvis du har meldt deg på og det ikke blir buss likevel vil du få beskjed, forteller Tobias Mikkelsen i Salangen Ungdomsråd til nettavisen.


Tilbud
Rock og kor-festivalen i samarbeid med Bardu Ungdomsråd inviterer til en skikkelig ungdomsfestival! De byr på Sparebanken Narviks talentpris 2014, her skal 5 band etter innledende runder kjempe finalekampen om pengepremie på 10.000,- og en hel dag i studio. Kaveh tar veien fra Oslo for å trollbinde oss med sine magiske låter. Han er høyaktuell med ny singel ute: "Snufs", heter det på nettsiden til arrangementet sin facebook-side. Arrangementet er alkoholfritt og har aldersgrense 14 år og opp til 22 år.


Gratis
- Dette er et tilbud som er kommet frem av et samarbeid mellom de forskjellige ungdomsrådene i kommunene, og festival-arrangørene, forteller Tobias Mikalsen til nettavisen. De håper på å få flest mulig deltagere til dette arrangementet som er rusfritt. Men husk å ta med penger til inngangsbilletten, da denne ikke er gratis. ( Her kan du melde deg på til buss-transporten fredag. )


Bussinfo:
Brøstadbotn – Sjøvegan – Lavangen – Salangsdalen – Bardu

Avgang kl. 16:10 fra Brøstadbotn v. Coop Marked
Avgang kl. 16:45 fra Sjøvegan
Avgang kl. 17:10 fra Tennevoll
Til Ala kl. 18:00

Retur fra Ala kl. 24:00
Til Tennevoll kl. 00:45
Til Sjøvegan kl. 01:10
Til Brøstadbotn kl. 01:45