Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
miljopartietbig
Johan Sagerup er lokal initativtaker til stiftelsen av et lokallag for Grønn Ungdom i Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Grønn Ungdom:

Stifter lokallag i Salangen

SJØVEGAN: Grønn Ungdom Troms vil stifte lokallag i Salangen. Med seg på laget har de fått Johan Sagerup som håper mange kommer på stiftelsesmøte i kveld på kulturhuset.


I kveld klokken 19.00 er det invitert til informasjonsmøte på Salangen kulturhus i forbindelse med oppstart av et mulig lokallag i Salangen for Grønn Ungdom. - Grønn ungdom ble stiftet i 1996 og er ungdomsorganisasjonen til Miljøpartiet de grønne. De største sakene for oss i Troms er dyrevern, bærekraftig hav og landbruk og matkasting, sier Johan Sagerup som er initativtaker til stiftelse av lokallaget i Salangen.


Aksjonerer ofte
Sagerup forteller at ungdomspartiet har mange medlemmer som samles og holder forskjellige aksjoner i løpet av året, et eksempel på en slik aksjon kan være å holde et stand i sentrum hvor man viser forbipasserende hvor mye mat som kastes i Norge, eller jobbe for at sirkus ikke opererer med dyr. - Vi er interessert i å komme i kontakt med flere miljøbeviste ungdommer i Salangen. Miljøpartiet de grønne fikk 4,2% av stemmene under skolevalget i fjor noe som betyr at vi har grunnlag for et lokallag her. Jeg håper at mange ungdommer kommer på møtet på kulturhuset i kveld, avslutter Johan Sagerup.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS