Etter flere ukers grunnarbeid, begynte arbeidene med å rulle ut kunstgressmatta torsdag ettermiddag. Etter planen skal banen være klar til bruk i slutten av juli, med offisiell åpning 15. august.


Avhengig av støtte
LIF har kostnadsberegnet prosjektet til 5,6 millioner kroner. Beløpet er foreløpig mellomfinansiert (ved lån) i påvente svar på søknad om spillemidler. Da hjelper det godt at det lokale næringslivet viser sin støtte: Spar Tennevoll har nemlig inngått en sponsoravtale med klubben, og bidrar med hele 50.000 kroner til prosjektet. Stine Pettersen, som er leder for Lavangen IF, understreker at idrettsforeninga hjelp utenfra er høyst nødvendig for å lykkes med prosjektet. - For å klare å gjennomføre dette prosjektet, er LIF helt avhengig av hjelp fra gode støttespillere. Spar Tennevoll er absolutt en sånn støttespiller, sier Pettersen.


Positiv til kunstgress
- Dette er det største enkelt-beløpet vi noen gang har sponset. Det gjør vi fordi vi ønsker å bidra til å utvikle Lavangen som lokalsamfunn. Vi er imponert over engasjementet og stå-på-viljen blant medlemmene i Lavangen IF, og vi vil gjerne hjelpe til, sier daglig leder for Spar Tennevoll, Ole Johnny Røstvold.