Tirsdag kveld inviterte LIF til dugnad ved kunstgressbanen. Omtrent 15-20 stykker møtte da opp for å hjelpe til med flytting av materiale samt bygging av gjerde rundt den nye fotballbanen. Med godt vær og godt oppmøte ble det hele en produktiv affære, som pågikk i omtrent 4 timer.


kunstgressdugnad_big2.png
Ordfører i Lavangen, Erling Bratsberg, var en av de som stilte til dugnad tirsdag kveld. FOTO: RONNY ANDRÉ LØKKEN


God hjelp
Jan Ivar Strømseth ved LIF er fornøyd med oppmøtet og arbeidet som ble gjort. Han anslår at det ble arbeidet i 4-5 timer med gjerdinga tirsdag kveld, og anser det hele som et effektivt arbeid. - Det gikk veldig radig unna med gjerdinga. Det var flittige folk som holdt på der, så det gikk veldig bra, sier Strømseth. 


Godt i rute
Strømseth forklarer at det onsdag eller torsdag spres gummigranulat utover banen, som er blant det avsluttende arbeidet som gjøres ved kunstgressbanen. Videre forteller Strømseth at kunstgressbanen muligens er klar til bruk i slutten av uka, og at det har vært snakk om at A-laget kan ha sin første trening på den nye fotballbanen fredag 1. august. I så tilfelle er banen klar for bruk hele to uker før den offisielle åpningen 15. august.