Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Engasjerte ungdommer i Salangen:

Vil gi informasjon om AUF

SJØVEGAN: På fredag kan man få lære mer om Arbeidernes ungdomsfylkning (AUF) i Salangen. Det hele skjer på ungdommens møtearena i kulturhuset.


Leder i Salangen Arbeiderparti, Maia Gartland Hoff, ordførerkandidat Sveinung Nyvoll og organisatorisk nestleder i AUF i Troms, Malin Bredahl Woll vil være tilstede på møtet. - Møte blir å handle om hvem og hva AUF er og hva vi gjør. Videre kommer vi til å snakke litt om valget og hva som er viktig i denne perioden. Det blir servert pizza og brus til de som kommer, forteller en engasjert Lise Norbye, leder i Salangen AUF.


Mye politikk
- Nå er det bare noen dager igjen til valget, og det er derfor mye politikk i hverdagen til folk. Om du har lyst til å vite mer om hva politikk er og hva AUF mener i de forskjellige sakene, håper vi du tar turen innom møtet vårt. En trenger overhode ikke melde seg inn, om en skjønner at dette ikke er helt for deg. Norbye avslutter med at hun håper alle som har stemmerett, unge eller gamle, til å benytte seg av den. Det er så viktig, påpeker hun. – Du kan bestemme hvem som skal drive din kommune 14.september. Stem og bestem!, avslutter hun. Møtet finner sted på ungdomsklubben Velve, fredag klokken 18.00!.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS