Thea Rørstrand sier det er spennende å være med i det nyvalgte fylkestyret og synes det er artig å være engasjert i politikken.  - Jeg liker for eksempel å engasjere meg i elevorganisasjoner, ungdomsrådet og elevrådet. Dette er helt nytt for meg, men jeg har blitt kjent med mange, sier hun til nettavisen. Rørstrand tilføyer at hun er den eneste i fylkesstyret som kommer i fra Salangen.

ElevorganisasjonenTroms_Big.jpg
DET NYE FYLKESSTYRET: Bak fra venstre: Thea Rørstrand, Karina Mariell Olsen, Carla Braastad Grape, Natalie Vevang, Victoria Isaksen Figenschau, ÍsafoldIðunnDaníelsdóttir og Anders Marin Mathiassen. Foran fra venstre: Simon Eliseussen, Eline Ingeborg Svendsen og Maja Eiriksdatter Skjervold.


- Gjøre en forskjell
Noen av de viktigste oppgavene som Rørstrand ser frem til er å kunne forbedre skoledagene til mange elever. - Noen skoler har et dårlig klassemiljø, og dette er noe jeg ønsker å forandre med å gjøre det mer hyggelig for elever, sier hun til nettavisen. For å oppnå et slikt mål har hun kanskje tenkt å arrangere flere anti-mobbeprogrammer. - Jeg ser frem til å jobbe med dette, sier hun avsluttende.