I går mandag 21. september er det ambulansearbeiderenes dag. – Ambulansearbeiderne gjør en formidabel innsats hver dag og fortjener litt ekstra oppmerksomhet når Ambulansearbeidernes dag feires, skriver Ambulanseforbundet i en pressemelding. Feiringen skulle også skje i Salangen, men på grunn av korona har det ikke blitt noe av. 

– Ja, det er en dag vi ønsker og feire, også her i Salangen. Men grunnet pandemien som går nå, så er det vanskelig og kunne ta inn publikum på stasjonen også, forteller ambulansearbeider, Kyrre Tunheim til nettavisen.

Stolt
Tunheim og hans kollegaer er veldig glade for at folk tenker på dem, og ønsker og vise sin takknemlighet i anledning dagen.

- Vi er de som kommer først til et skadested, eller en person som trenger transport til nærmeste behandlingssted, enten det er lege eller sykehus. Vi gjør mye og har nødreddende utstyr i ambulansebilene som kan hjelpe mennesker i første omgang. Det er både en viktig jobb og en jobb jeg er meget stolt over. Vi får bare se på om vi kan ta litt feiring litt senere, avslutter Kyrre Tunheim fornøyd til nettavisen.