Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
00001_aarets_salangen-stjerne_henriette_header
I fjor var det Salangen-jenta Henriette Fredriksen som fikk tildelingen "Årets Salangen-stjerne" av redaktør Jon Henrik Larsen. FOTO: KNUT ARILD JOHANSEN

Foreslå gode kandidater:

Vi trenger din hjelp!

SJØVEGAN: Også i år skal nettavisen Salangen-Nyheter dele ut prisen "Årets Salangen-stjerne". Prisen deles ut på vår direktesendte julesending på lørdag 22.desember. Vi trenger enda forslag på kandidater til prisen. Til det trenger vi hjelp fra dere lesere.


Hedersbetegnelsen kan tildeles en person, firma eller forening som har gjort noe bra for innbyggerne i kommunen vår. Nå kan du som leser bestemme hvem som skal få prisen. Det er dere som skal avgjøre hvem som passer tittelen og trenger en oppmuntring i juletiden. Dersom du har forslag, send det inn pr. e-post til adresse tips@salangen-nyheter.com Tidsfristen for forslag av kandidater er 20.desember-2018.


Blir delt ut
Avgjørelsen, og utdelingen av stjernen skjer lørdag 22.desember. Nettavisens redaktør er enerådende for avgjørelse om hvem som får prisen. I fjor var det Salangen-jenta Henriette Fredriksen som fikk julestjernen, for sitt glødende engasjement innenfor turn og i viseklubben Baluba. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn