Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
AP_ibestad_statssekritearer
Onsdag kommer Kjersti Stenseng til Ibestad kommune for å ta del i Ibestad Arbeiderparti sitt åpne møte. – Hun er veldig inspirerende å høre på, sier ordførerkandidat Linn Kataraiina Henriksen..

Arbeiderpartiet inviterer til åpent møte:

Partisekretær til Ibestad

HAMNVIK: I morgen onsdag kommer Arbeiderparties Kjersti Stenseng (bildet) til Ibestad kommune for å ta del i Ibestad Arbeiderparti sitt åpne møte. – Hun er veldig inspirerende å høre på, sier ordførerkandidat Linn Katariina Henriksen.


Partisekretæren tar turen til Ibestad for å møte velgerne og for å støtte Ibestad Arbeiderparti med deres valgkamp. Og i den anledning inviteres det til åpent møte. Ordførerkandidat for Ibestad Arbeiderparti, Linn Katariina Henriksen forteller til nettavisen at hun oppfordrer alle, uansett parti om å komme på dette åpne møtet.


Inspirerende politiker
Henriksen har selv møtt Stenseng og forteller hun er en erfaren og inspirerende politiker. – Vi gleder oss veldig til å få besøk av partisekretæren og oppfordrer alle til å ta turen innom møtet å legge frem sine meninger, oppfordrer Linn Katariina Henriksen. Møtet finner sted på Donsebrygga i Hamnvik kl. 18.00.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS