Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
BARNELØP_MILLIONFISKEN_HEADER
Sparebank1 Nord Norge arrangerer også i år gateløp under Millionfisken. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Sparebank1 Nord Norge sørger for:

Sjøvegans eget gateløp

SJØVEGAN: Sparebank1 Nord Norge sørger i år også for at det blir gateløp for barn under Millionfisken.


 SpareBank1 Nord-Norge er begeistret over å få lov til å arrangere eget gateløp for barn under Millionfisken. - Det bidrar til økt aktivitet og glede under arrangementet og dette er med på å befeste Millionfisken som et familiearrangement, sier avdelingsleder i SNN Finnsnes, Lill Tove Torheim. Barneløpet var også arrangert i fjor, med stor suksess!. – Vi har vært en stolt og solid samarbeidspartner for Millionfisken siden den spede begynnelsen og det er glede for oss å være med på denne folkefesten, både som sponsor og arrangør av Barnas Gateløp, sier Torheim.


Gratis gateløp
At det er gode tiltak for barn og unge, er også et godt argument for å støtte Millionfisken. Sparebank1 bidrar selv med et arrangement under festivalen, nemlig Barnas Gateløp på lørdag. Vi oppfordrer alle barn opp til 12 år om å melde seg på. Det koster ingenting og deltakerne kan hente ut startnummer på SNN sin stand på torget.


Premier til alle
Meningen med Barnas Gateløp er at ungene skal ha det gøy og få lov til å delta med eget startnummer på brystet. Løpet passer absolutt alle barn i alderen 0 – 12 år. I tillegg til gleden ved å delta, får alle sammen premie!.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS