Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
4_salangen_skal_sreame_selv (3)
Varaordfører i Salangen kommune, Terje Bertheussen (H) bekrefter at kommunestyret nå har vedtatt å gi tilbud på administrasjonsstillingen i Salangen til Lars Øyvind Strøm. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Flere kvalifiserte administrasjonssjefer:

Ansettes før ferien

SJØVEGAN: I gårdagens kommunestyremøte i Salangen ble ny administrasjonssjef diskutert. Enstemmig ble det vedtatt å gi et tilbud til Lars Øyvind Strøm. – Nå gjenstår kun forhandlingen, forklarer varaordfører, Terje Bertheussen (H).


Etter at det ble kjent at administrasjonssjef i Salangen kommune, Frode Skuggedal hadde søkt på rådmannstillingen i Målselv, ble det utarbeidet en ansettelsesplan. Under Salangen kommunes kommunestyremøte i dag 17. juni, ble innstilling om stillingen som administrasjonssjef diskutert, derav det ble enstemmig vedatt å gi tilbudet til Lars Øyvind Strøm. 

Gjenstående arbeid
Varaordfører i Salangen kommune, Terje Bertheussen (H) deler med nettavisen at Lars Øyvind Strøm er den sterkeste kandidaten. – Vi har gjort 4 intervju, der alle var kvalifisert for stillingen, men vi følte Lars Øyvind Strøm har mest å gi til kommunen som administrasjonssjef, forklarer Bertheussen. Varaordføreren bemerker de har et ønske om å få ansatt en ny administrasjonssjef før fellesferien, og at det kun er de formelle forhandlingene som gjenstår.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS