Siden 10.juni i 2020 har det vært stille i lokalene til tidligere Rema 1000 på Sjøvegan. Næringsforeningen i Salangen har tidligere gått ut med at de ønsker og få videre drift i lokalene med en ny dagligvarebutikk.

Så langt har det vært veldig stille rundt prosessen, og det har heller ikke vært observert noe aktivitet i lokalene, som i dag står i stumende mørke midt i sentrum. Tidligere har leder i næringsforeningen, Cato Sørensen uttalt følgende til nettavisen:

- Vi ser på omsettningsskalaen fra tidligere, at det er fullt mulig å drive to butikker på Sjøvegan. Dette håper vi kommer til å skje igjen, sier Sørensen. Det er Egil Lynum som eier lokalene der Rema 1000 har hatt butikk før. 

- Skal det være en til dagligvarebutikk på Sjøvegan, så må det være en lokal driver av butikken, også må lokalbefolkningen bruke butikken i større grad enn de gjorde med Rema 1000 tidligere, sier Egil Lynum til nettavisen. 

6347345_4775685.jpg
Leder i Salangen Næringsforening, Cato Sørensen har enda et sterkt ønske om å få åpnet en ny dagligvarebutikk på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN