Innbyggerne i Seljeskogen går en hard tid i møte når våren nå er i anmarsj. Veien opp igjennom grenda er allerede gjørmete og dårlig og komme seg fram på. Nettavisens journalist var tirsdag og kjørte en tur på gjørmeføret opp igjennom bygda, og det er hull etter hull og se og kjenne som billist. 

Beboer i grenda, Nikolay Nordmo reagerer igjen på at veien er i den forfattning den er.

- Fylkesveien her er elendig. Det er bare hull i hull hele veien. Men kommuneveien opp mot oss i Seljeskog er ikke så ille no. Men det har ikke begynt og tine skikkelig enda, sier Nordmo til nettavisen. 

Beboerne i grenda ber nå fylkeskommunen gjøre tiltak i forhold til veien som går fra Skårvika og inn til Bekkebotn. De ber igjen om at veien må rustes opp.

- Veien må rustes opp, dette er bare midlertidig. Vi kan ikke ha det slik som dette, vi ødelegger bilene våre på sikt, avslutter Nikolay Nordmo ovenfor nettavisen.

MarileeGoulet__MG_6921_1.jpg
Nikolay Nordmo som kjører veien opp til Seljeskog flere ganger for uka, fortviler over at Troms og Finnmark fylkeskommune ikke gjør mer langvarige løsninger på fylkesveien. ARKIVFOTO: MARILEE GOULET