Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Stenseng_ingress2
Partisekretær i Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng var torsdag formiddag på besøk i Salangen. FOTO KNUT- ARILD JOHANSEN

Arbeiderparti-ledelse på Salangen-besøk:

Ambulansen var i fokus

SJØVEGAN: Partisekretær til Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng er for tiden på besøk i regionen, og i den forbindelse har hun blant annet vært på besøk hos Salangen og Lavangen ambulansestasjon.


Arbeiderpartiets partisekretær, Kjersti Stenseng har vært på en liten besøksrunde i kommuner i sør- og Midt-Troms. Hun var også i Salangen der hun var på besøk hos Salangen og Lavangen ambulansestasjon. Der fikk hun møtte de ansatte i tillegg til Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Salangen, Ingrid Frantzen. 


Lover bedring
Partisekretær Stenseng kan love bedring for Salangen og Lavangen ambulansestasjon til høsten, dersom Arbeiderpartiet ender opp i posisjon med ordføreren. - Det er dyktige og veldig hyggelige folk som jobber på ambulansestasjonen her, som er opptatt av arbeidsplassen sin, men først og fremst kunne gi innbyggerne en trygg og god hverdag. Ender vi opp med Ingrid som ordfører her så skal jeg være med å kjempe for at dere beholder ambulansen deres her, avsluttet Stenseng til nettavisen før hun dro videre på sin reise.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS