Anneli blir Fløya-spiller

Publisert
Oppdatert 22. november 2004
Salangen-jenta Anneli Giske blir Fløya-spiller i hele neste sesong. Det bekrefter Fløya-trener Jan Aksel Opsahl Odden.

Klokka 21 søndag kveld ga hun beskjed til Medkila om at hun forlater.- Det er trist å forlate Medkila. Jeg har opplevd mye moro her, og tar med meg de gode minnene. Jeg tror ikke Medkila bukker under bare fordi jeg forlater, sier Giske til Harstad Tidende..Hun har tenkt på klubbvalget i to og en halv måned.

- Mange forhold har spilt inn. Noen momenter talte til Medkilas fordel, andre vippet i Fløyas favør. Jeg har lyst til å spille på et lag som har en god og stabil treningsgruppe. Utsikten for Medkilas spillergruppe ser ikke like bra ut som i Fløya. At jeg i tillegg skal studere i Tromsø fra januar, gjorde at jeg til slutt landet på Fløya. Pendling er uaktuelt for min del, sier Giske.

Nedrykk uvesentlig

Den sterke midtbanespilleren, som var kaptein for J19-landslaget i europamesterskapet i sommer, sier at Medkilas nedrykk ikke spilte en vesentlig rolle da avgjørelsen skulle tas i helga.- Kamparenaen i 1.-divisjon er dårligere enn i Toppserien, men det er mest opp til en spiller selv hva man ønsker å gjøre det til. Er man seriøs og satser, har det ikke mye å si om man spiller en sesong ekstra i 1.-divisjon, mener hun.

Giske tror Fløya vil hevde seg høyt på tabellen neste sesong. - Med noen forsterkninger i tillegg til årets stall, tror jeg Fløya tar medalje. Hvis Fløya mislykkes, må det jo være min skyld siden jeg er nykommer der, smiler hun.

Kilde: Harstad Tidende

Andre nyheter

Løsningen kan komme snart

Dette er Ibestads nye aktivitør

Ikke mye forskjell på tallene

Dette er lokal- radioen i dag

Koronatiltak overfor kultur- og næringslivet

Markerer autismedagen ved å være stolt

Sport1 står støtt i stormen