Det ble torsdag 3.mars og fredag den 4.mars arrangert skolefrokost og lunsj på Lavangen barne- og ungdomsskole. Ifølge arrangørene ble det en suksess!.

- Det gikk kjempebra. LHL Lavangen, elever og lærere ble fornøyde, forteller leder i Lavangen LHL, Gudmund Johannessen til Salangen-Nyheter.

Skolefrokosten er et initiativ som har eksistert nå i tretten år på barne- og ungdomsskolen. Skal vi tro Johannessen er dette et tilbud som neppe vil forsvinne med det første.

- Vi har holdt på siden 2008. Vi serverer helt vanlig tørrmat, som blant annet grøvbrød, frukt og knekkebrød. Dette er en tradisjon som har kommet for å bli, forteller han.

Initiativet som ble startet for tretten år siden ble startet etter inspirasjon fra et lokallag som hadde gjort noe lignende.

- Jeg hørte om et lag som hadde gjort det en gang. Jeg snakket med skolen og rektor som syntes det var en kjempeide. Det har bare blitt en tradisjon. Vi gjør dette for elevene, men også for å markedsføre LHL og for å skape blest, forteller medlem Aina Irene Spansgaard.

God følelse

Leder Gudmund Johannessen og LHL sitter igjen med en god følelse etter arrangementet.

- Vi synes det er veldig fint å få gjøre dette. Det er nær sagt blitt en festdag for skolen og for oss, sier han.

lhlfrokostbig2.jpg
Frokostbordet var dekket både torsdag 3.mars og fredag 4.mars for elevene ved Lavangen skole.