De unge politikerspirene var kjempeflinke til å bake pepperkaker sammen. - Det er viktig å gjøre noe sosialt og morsomt sammen, og ikke bare snakke politikk. Sosialt samhold er en stor del av AUF!, forteller leder i Salangen AUF, Malin Bredahl Woll. Men hun legger heller ikke skjul på at det har vært noen diskusjoner rundt bordene også, men det er bare koselig. - Jeg trives supergodt i AUF! Anbefaler alle til å finne sitt eget parti, det vil man overhode ikke angre på. Både politikken og det sosiale i hvert fall i AUF er fantastisk syns jeg!, forteller en engasjert Ingvild Elise Østby som selv har vært medlem i litt over et halvt år.

pepperkakebakingbig2.jpg


Samholdet
Nestleder i Salangen AUF, Maria Bjerkmo Dahl legger vekt på at det er viktig å gjøre ting sammen med alle medlemmene. At alle får muligheten til å delta. Og at det selvfølgelig ikke skal koste noe. Planen til det politiske laget var egentlig å lage sin egen arbeiderby av pepperkakene, men underveis fant de ut at de kunne ta de med til Tromsø på tirsdag. Rundt 50 elever fra Sjøvegan videregående skole skal til Tromsø for å demonstrere utenfor fylkestinget i forbindelse med skole/linjekuttene. - Vi tenkte det kunne vært koselig om vi delte ut pepperkakene under demonstrasjonen, fortsetter Bredahl Woll.


AUF’erne vil også minne om vardetenningen i dag mandag klokken 11.30 nedenfor verkstedet til Sjøvegan videregående skole (mot fjæra). - Det er en viktig kamp for linjene på skolen vår! Vi gir oss ikke!, avslutter Bredahl Woll.