– Nøkkelordet er 30, sier Brynjar Johnsen - som i 11 år har vært frontfiguren for bensinstasjonen - med et smil når han referer til tilbudene som gave til kundene som ut uken kan nyte. I slutten av 1989 åpnet det en ny bensinstasjon på Sjøvegan. Først var det Mobil, så Hydro før Statoil kom inn. Fra 2012 til 2017 var det Beststasjon før de nå er kjent som Yx. Mye navnskifte har ikke stoppet for service og praktisk arbeid, for i de 30 årene bensinstasjonen har eksistert i Sjøvegan, har beboerne dratt godt nytte av det de tilbyr.

yx30år_INGRESS2.jpg
Mye navnskifte har ikke stoppet for service og praktisk arbeid i de 30 årene bensinstasjonen har eksistert i Sjøvegan. FOTO: PRIVAT

Overraskelser
Et 30 års jubileum skjer ikke ofte, og feires med forskjellige tilbud som byttes hver eneste dag ut uka. Kundene kan la seg overraske av hva de skal tilby, og Brynjar oppfordrer alle om å følge med på deres facebooksider for å holde seg oppdatert på de beste tilbudene. Et godt eksempel var en unik trekning på lørdag hvor alle som kjøpte Lyntotto autoamtisk ble med i trekningen av en helt unik bag med sponset innhold. – Følg med og se hva annet vi finner på ut uka, sier Brynjar fornøyd.