Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
utforkaiabig
Denne Toyota Picnic trillet stilt og rolig ut i havet ved Sjøvegan Marina søndag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Trillet i havet ved Best-stasjonen:

Bil ble "fisket opp"

SJØVEGAN: En Toyota Picnic trillet ved 17-tiden søndag i havet ved Best-stasjonen på Sjøvegan. Heldigvis var det ingen personer i bilen da hendelsen skjedde.


Bilen sto parkert ved Sjøvegan Marina søndag ettermiddag ved 17-tiden. Bileieren hadde forlatt kjøretøyet. Plutselig begynte bilen og trille, og det fattale skjer. Bilen triller rett ned i havnebassenget. Heldigvis stopper den i mot marinaen, som hindrer den fra og bli dratt utover fjorden av strømmen, som forøvrig var ganske sterk søndag ettermiddag og kveld på Sagfjorden.


Her trillet bilen ned i fjærsteinene ved Sjøvegan Marina søndag ettermiddag. Bilen ble "fisket opp" av kranen til Myrland Kran og Transport søndag kveld ved 20.30- tiden. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Måtte tilkalle hjelp

Viking Salangsverket rykket ut til havaristen som ligger i fjærsteinene ved Best-stasjonen. Men redningsmann ombord på bilen ser raskt at bistand til å "fiske opp" bilen er nødvendig. Dykker kommer også til for å bistå i redningsarbeidet. Myrland Kran og Transport fra Bardu blir spurt om å komme til Sjøvegan for å heise bilen opp med kran. Ved 20.30- tiden blir bilen plassert trygt på lasteplanet til Viking sin bergingsbil. Heldigvis var det ikke personer i bilen da hendelsen skjedde, og ingen kom til skade i hendelsen. Bilen er totalvrak etter den lille "badeturen" søndag.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn