Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ble tildelt utmerkelse

I går ble den tradisjonelle juleavslutningen holdt for Gro 4H Salangen på Haugan gård. I samme slengen ble også Haugan gård utmerket som offisiell Gro 4H-gård.


Det var alt fra pepperkaker, nissebesøk og godteriutdeling på Haugan i går. Den velkjente Gro 4H festen ble vellykket i år også. Det var 23 barn, samt noen ungdom og voksne på festen i går, og alle så ut til å ha det hyggelig. De yngre ble ekstra glade, da nissekjerringa kom på besøk til Haugan, og delte ut godteri til alle.  - Jeg er her vært år. Det er kjempeartig, fortalte Peder Ingvaldsen til nettavisen.


Feiret godkjenning
I over 3 år har Gro 4H-festen blitt feiret. Og i går var det god grunn til å feire, da Haugan gård fikk Gro 4Hs gårdsbevis. Og det ble ekstra hyggelig, da Telenor ansatt, Hans Sverre Woll offenttligjorde Telenors 5000 kroners støtte til Gro 4H i Salangen. - Det har vært mye forberedelser. Men det ble veldig bra, fortalte eier av Haugan gård, Sonja Johnsen om gårsdagens arrangement.


God julestemning     
Festen som Gro 4H arrangerte var full av juletemaer. Det ble servert gløgg, julegrøt og kaker i god gammeldags julestil. Det skulle bare mangle at festen ble holdt i fjøsen, for å få den gode norske fjøsnisse- stemningen. Festen i går var derfor mer enn nok til å sette en journalist fra Salangen-Nyheter i den rette julestemningen....

Til nyhetsarkivet
Tips en venn