På bildet: Blues-dj, Christopher Jones underholder gjestene på
vertshuset på Sjøvegan under fredagens blues-kveld på utestedet.Rundt om 50 mennesker hadde funnet veien til utestedet på Sjøvegan i går kveld for å nyte musikken, men samtidig for å kunne drikke noe godt i baren. Dj Christopher Jones (bildet) var i storform, og satte sine tilhørere i fin blues-stemning på utestedet. Men en ekte "whiskey-stemme" over høytalleranlegget klarte Christopher det fine med å kombinere fin blues-musikk og samtidig passe inn med små kommentarer i mellom sangene.

Langveis fra
Personer fra Sørreisa gjestet utestedet i går kveld pga. blueskvelden som ble arrangert. Blues-entusiaster kommer gjerne langt, dersom de får servert god bluesmusikk hetere det. Og det fikk de så absolutt på vertshuset på Sjøvegan.

Vil gjenta
Daglig leder for Sagfjorden Vertshus, Rainer Høines vil gjerne ha slike kvelder flere ganger. - Dette var jo trivelig, og folk har bare kommet med positive tilbakemeldinger til oss, og det liker vi, smiler Høines bredt. Han og Christopher Jones skal nå i framtiden sette seg ned og planlegge en ny blueskveld på vertshuset, etter suksessen fredag.
Foto: Jon Henrik Larsen


OBS OBS!! Du kan se levende bilder og høre lyd fra arrangementet på kommende ukers videonyheter fra Salangen !