Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
fikkstjernabig
På bildet: Bodil Isaksen mottar prisen Årets Salangen-stjerne 2010 av redaktør Jon Henrik Larsen.

Årets Salangen-stjerne 2010:

Bodil fikk årets stjerne !

I går tirsdag ble Salangen-Nyheters gledespris "Årets Salangen-stjerne" delt ut. I år gikk julestjerna til en glad og motivert dame i sin beste alder, nemlig Bodil Isaksen (bildet).


 


I flere år har nettavisen delt ut prisen "Årets Salangen-stjerne" i bygda. Hedersbetegnelsen kan tildeles en person, firma eller forening som har gjort noe bra for innbyggerne i kommunen vår. I år har det kommet inn totalt 103 forslag på ulike personer og foreninger som alle på sine måter har vært sterke kandidater til prisen. Men det ble en dame i 70 årene denne gangen.  Det ble et lite sjokk for Bodil Isaksen, når hun fikk vite at årets julestjerne fra nettavisen Salangen-Nyheter gikk til henne. Etter at flere personer i Salangen har stemt på Isaksen med en ekstra god begrunnelse, så var det helt på sin plass at prisen gikk til den motiverte og blide damen på Idrettsheia.


God begrunnelse

I begrunnelsen heter det: Bodil er en glad og motivert dame, som alltid stiller opp for sine medmennesker. Hun bidrar flere ganger i uken på aktiviteter via Frivillighetssentralen i Salangen, der hun står for opplesningen på bo- og eldresenteret i bygda når det er trivselsbingo, slik at alle de eldre som vil være med kan få være med. Dette gjør hun fast hver uke på mandagene. Derimot senere i uken på torsdagene er hun oppleser på trivselsbingoen på Salangen HelseRehab også. På denne måten er hun en sterk bidragsyter til at mennesker som er og bor i Salangen får mye glede i hverdagen. - Bodil er trofast og stiller opp hver uke for oss når det er trivselsbingo. Hun gjør en kjempejobb, og vi er veldig glad for at hun er en frivillig medarbeider hos oss, sier leder for Frivillighetssentralen, May Eriksen til nettavisen.


På bildet:
Bodil Isaksen (t.h) er svært engasjert med trivselbingoen to ganger i uken, både på Salangen bo- og eldresenter og Salangen HelseRehab. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Glede og få prisen
Det var en tydelig rørt og glad Bodil Isaksen som mottok prisen av nettavisens redaktør i går tirsdag. - Jeg ble veldig glad nå. Det er utrolig artig og få en slik oppmuntring i hverdagen. Jeg bidrar så godt jeg kan på mine måter med det frivillige arbeidet, sier Bodil Isaksen til nettavisen etter å ha fått julestjerna i hendene. Hedersbetegnelsen ble utdelt under oppsummeringen av trivselsbingo- året på SABE i går, der det var kaffe og noe å bite i. - Julestjerna skal få plass på stuebordet, slik at jeg kan se på den ofte, avslutter Bodil Isaksen med et stort smil.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn