Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
brannboligsetermoenbig
Ingen personer kom til skade i brannen i bolighuset i Strandveien i Bardu natt til lørdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Hendelse natt til lørdag:

Boligbrann i Bardu

SETERMOEN: Et bolighus i Strandveien på Setermoen ble totalskadet i brann natt til lørdag. Ingen personer befant seg i huset.


Meldingen om brannen i bolighuset i Bardu kom inn like over midnatt til brannvesen, politi og ambulanse. Det ble raskt rykket ut til huset som ligger midt inne i ett boligfelt på sør for Setermoen. Det var en stund uklart om det var mennesker i huset da brannen startet, eller ikke. Men det ble raskt klart fra naboer på stedet at eierne ikke var hjemme. Brannen spredte seg raskt i vinterkulda, og rundt klokken 01.00 på natten var huset overtent. Etter det nettavisens journalist kunne se på åstedet, så virket det som om brannen hadde startet i garasjen der en bil sto.


Brannen utviklet seg raskt, men det var ikke noe fare for at ilden skulle spre seg til noen av nabohusene på stedet. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Fikk kontroll
Brannmannskapene i Bardu brannvesen fikk raskt kontroll, og slukket gradvis brannen i huset. Det var ikke på noen tid fare for at brannen skulle spre seg til noen av bolighusene, ettersom at det ikke var mye vind i natt. Naboer kom til for å være vitner til det som skjedde. Det er usikkert hva som er årsaken til brannen. Saken etterforskes av Målselv lensmannskontor.


Se video fra brannen:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS