I en årrekke har Coop butikken på Sjøvegan vært en nær samarbeidspartner med Millionfisken, men nå har også samvirkelaget Coop Nord SA involvert seg, noe styreleder for Millionfisken, Torkel Rørstrand er svært positiv for. – Det er helt fantastisk. Coop er en veletablert samarbeidspartner med oss gjennom mange år, men på lokalt nivå. Dette er en utvikling av dette hvor medlemmer av Coop får tilbud om kveldspass fredag og lørdag til rabattpris, opplyser Torkel Rørstrand til nettavisen.

TorkelRørstrand.jpg
– Det er helt fantastisk. Coop er en veletablert samarbeidspartner med oss gjennom mange år, men på lokalt nivå, sier Torkel Rørstrand som nå kan glede seg over et større samarbeid videre. ARKIVFOTO
 

Spennende å se responsen
Medlems- og markedssjef i Coop Nord SA, Marit Hemmingsen forteller til nettavisen at de stadig leter etter nye kulturelle arrangementer å skape nye samarbeid med til gode for deres medlemmer, og at hun har merket seg butikksjefen ved Extra Sjøvegan sitt lange engasjement med Millionfisken. – Dette er et veldig flott arrangement som har et stort kulturaspekt, og jeg tror at dette er det noe mange av våre medlemmer vil kunne tenke seg å være med på. Dette er i første omgang bare en test, og det blir spennende å se om det vil slå an. Dette vil avgjøre om det vil bli et videre samarbeid fremover, sier Hemmingsen til nettavisen.