Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Årets Salangen-stjerne

I går ble folkeprisen "Årets Salangen-stjerne" kåret av Salangen-Nyheters lesere. I år var det Lise Fjærvoll (bildet) som fikk prisen for sitt engasjement for videregående.


Årets Salangen-stjerne ble i går utdelt, i samarbeid med blomsterbutikken Anitas Blomster. I år gikk prisen til elevrådsleder ved Sjøvegan videregående skole, Lise Fjærvoll. Begrunnelsen for valget er den gode innsatsen og engasjementet hun har visst mot nedleggelsen av Sjøvegan videregående skole. Totalt fikk nettavisen inn 188 forslag på kandidater, og det var Lise som fikk mest stemmer av kandidatene.


Foran publikum
Det var nettavisens egen redaktør, Jon Henrik Larsen som delte ut prisen til frøken Fjærvoll, og utdelingen av prisen tok plass i kantina på Sjøvegan videregående skole, med over 200 elever tilstede. Det var nemlig juleavslutning for elevene på skolen på samme tidspunkt. - Det er en stor ære å motta denne prisen. Men jeg vil dele prisen med alle de andre som har vært aktiv i demonstrasjonen mot nedleggelse av skolen, fortalte en stolt Lise Fjærvoll til nettavisen.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn