Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
gijulegavebig
Folk i Salangen oppfordres til å gi en ekstra julegave til beboere på Sjøvegan statlige asylmottak før jul. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Asylmottaket med et lite juleønske:

Ønsker seg julegaver

SJØVEGAN: Sist jul gikk de ansatte fra asylmottaket på Sjøvegan ut med en liten forespørsel. De ønsket seg julegaver som de kunne gi til sine beboere, og responsen ble enorm. Nå håper de på gjentatt suksess.


I fjor ba de pent både handelstand og privatpersoner i Salangen om julegaver og responsen var stor, noe de setter umåtelig stor pris på. De ansatte på asylmottaket håper at givergleden i kommunen er like stor i år og spør pent igjen, er det noen som kan gi en liten julegave til barn og unge ved mottaket?-  Vi vet jo at alle barn liker å få julegaver og det er noe spesielt med jula og julegavene så om det er noen lesere som ønsker å hjelpe så hadde det blitt satt stor pris på, sier Hilde Løvberg ved mottaket til nettavisen.


Barna
Det bor per i dag 47 barn under 18 år på mottaket så alle gaver som kommer inn er kjærkomment. Når vi spør hva de trenger og hva de ønsker seg så er svaret rett og slett at de blir glad for alt som kommer. Er det noen som er flinke til å strikke er jo votter og sokker noe som sikkert faller godt i smak på kalde vinterdager. Ingen gaver er for små. - Responsen i fjor var enorm, folk er flinke til å gi til de som har lite og det er vi kjempeglade for, sier Hilde Løvberg på mottaket.


Levering
For de som ønsker å gi en liten julegave, så kan dette leveres på mottaket mellom klokken 08.00 og 23.00 hver dag. Helst innen den 19 desember. De vil også sette pris på om gavene er merket med innhold, alder og evt. hvilket kjønn de passer til. Gavene kan også leveres upakket. -Vi vil gå igjennom alt og fordele pakkene etter beste evne slik at alle får litt, sier Løvberg til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn