I forbindelse med Livsglede for Eldre har det blitt en fast tradisjon at hver siste onsdag av måneden kommer barna i Ånstad Barnehage på besøk til frivillighetssentralen under onsdagskafeen, og førstkommende onsdag er intet unntak, og denne gangen blir det litt ekstra stemning ettersom barnehagen har valgt å legge solfesten til dette besøket.

ibestad_solfest_artikkefotofoto.jpg
Det vil i tradisjon tro også bli servert solboller under solfesten på onsdag. Ekman ønsker alle hjertelig velkommen til en koselig sammenkomst på frivillighetsentralen på Ibestad. FOTO: PRIVAT

Andørjas ordførere
Ettersom det nylig har vært en oppdatering av ordførerbildene som henger inne i kommunestyresalen i Hamnvik, har også frivillighetssentralen som forøvrig er lokalisert inne i det gamle rådhuset for tidligere Andørja kommune ønsket å få opp bilder av de fire ordførerne for kommunen i perioden 1924 til 1964 da øya var en egen kommune. – Dette er en del av husets identitet og i den forbindelse har vi fått ordfører i Ibestad kommune, Dag-Sigurd Brustid til å lage kopier av bildene som skal henges opp, og jeg skal lage en liten infoplakat om tidligere Andørja kommune, sier leder ved frivillighetssentralen, Geir-Arne Ekman til nettavisen. Dørene åpner klokken 10:00 og ordføreren vil være til stede fra klokken 12.