Allerede i januar/februar startet arbeidet sentralt med å forfatte et partiprogram som skal speile interessene og ønskene til mang en politisk interessert person i landet.

- Partiprogrammene skal skrives fram mot landsmøtet neste år. Vi har begynt i januar/februar aktivt. I den første fasen har det kommet innspill fra lokale lag og fylkeslag på hva de ønsket skulle gjøres, sier Khenriksen.

Hun mener det er viktig at folk sier ifra om hva som opptar dem politisk.

- Mange går rundt og har ønsker, men jeg tror ikke det er veldig mange om er aktiv. Jeg tror alle partier ønsker at folk skal være aktive, si ifra og stille spørsmål rundt sine ønsker, sier hun.

Derfor har Arbeiderpartiet opprettet en nettside som heter "dittforslag.no" hvor folk kan skrive inn sine ønsker og tanker rundt partiprogrammet.

- Vi trenger forslag fra både medlemmer og uavhengige. Man kan legge inn sine forslag der og søke på forskjellige temaer på siden. Jeg vil oppfordre alle salangsværinger, enten om de er medlemmer eller ikke, til å sjekke ut nettsiden og tenke på hva de synes er viktig å få med i partiprogrammet. Det er viktig generelt ønskelig at folk er politisk aktiv, spesielt nå som det lages partiprogram. På den måten kan du påvirke hva partiet skal drive med, sier Khenriksen.