Lena Gabrielle Kroken kommer fra Salangen, men bor nå for tiden i Narvik. For et år siden startet hun "Hobbykroken". Hun driver på på hobbybasis å lager og selger cupcakes. Hun har en blogg der hun legger ut bilder av cupcakene og andre ting. Bloggen er lenasinhobbykrok.blogspot.no. Der beskriver hun seg som en en hobbygal frøken som alltid må ha en form for håndarbeide lett tilgjengelig. Er overinteressert i cupcakes og bruker mye tid på å finne inspirasjon og lære meg nye ting. Elsker å lage ting - helst så mange ting som mulig på en gang.

cupcakesbig2.jpg
Disse cupcakene var veldig populære under Fårikålfestivalen i Dyrøy. FOTO: PRIVAT


Ett år
Som tidligere skrevet så har Lena drevet "Hobbykroken" i et år. Hun forteller til nettavisen hvordan det hele startet. - Jeg begynte å bake til familien og mine nærmeste venner. Så har de fortalt dette videre og nå har jeg endt opp med å ha mange kunder. Jeg var blant annet å solgte cupcakes på Fårikålfestivalen i Dyrøy. Selv om hun bor i Narvik så er hun ofte i Salangen, så du kan bestille hos henne selv om du ikke bor i Narvik. - De fleste bestillingene jeg får er fra folk i Salangen, fortsetter hun med et smil om munnen.


Ikke muffins
Det er ikke alle som vet hva cup-cakes er. Cupcakes og Muffins er ikke det samme. Cupcake er en søt minikake med glasur, og gjerne fyll inni. Muffins trenger ikke å være søte, og bakes gjerne med grovere mel. - Man kan si at det er en kake i en liten kopp, forteller Lena Gabrielle Kroken. Cupcakes er populært, så hun har mye å gjøre. - Det går jo i bølgedaler, men jeg har stort sett en bestilling inne hele tiden. Det hadde vært fint om jeg kunne fått bestillingen 2-3 uker før de skal være ferdige, avslutter hun.

cupcakesbig1.jpg
På bloggen til Lena Gabrielle Kroken finner du  mange forskjellige og ikke minst flotte cupcakes. FOTO: PRIVAT.